Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi van, és én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
91%

Nem nekik van kis faszuk, neked van olyan tág pinád, hogy betonkeverővel is csak harangozni lehetne benne... ;)

Dugd fel egy ló fejét, hátha az kielégít!

2009. aug. 1. 22:08
 22/64 A kérdező kommentje:
álljatok már le rollam nem is ismertek engem, nem hiszem el hogy nem lehet engem megérteni, 13 cm es fa.. az kicsi, olyan mint ha egy 8 éves kis fiuval szeretkeznék, értsetek már meg,
2009. aug. 1. 22:13
 23/64 Mendus ***** válasza:
85%
Vállald a válaszok súlyát, ha már ilyen primitív kérdést tettél fel, amúgy meg mondd el neki azt amit kérdésedben írtál, hidd el nem kell majd neked szakítani, megtteszi azt helyetted ő !
2009. aug. 1. 22:15
 24/64 A kérdező kommentje:
hehe ez jó volt XD, igazad volt most, tuti hogy szakitana velem,
2009. aug. 1. 22:17
 25/64 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként ha meg ekkora a p...d akkor ne csodálkozz hogy hasonló hangnemű válaszokat kapsz te csicska k..va!
2009. aug. 1. 22:20
 26/64 anonim ***** válasza:
88%
akkor b:@szasd meg magad 1 lóval.... az biztos elég lesz és nem 1 kis f@arku férfi voltam hanem 1 lány ....
2009. aug. 1. 22:20
 27/64 anonim ***** válasza:
87%

én is azt írom, hogy szerintem meg az az undorító, hogy te hogy állsz a dologhoz. szerintem kattanj le a 19-20 centiről, mert nem az az átlag. és ha valakinek "csak" 18, vagy 17 akkor az már nem elég hosszú a nyakadig érő hüvelyedhez?

SZÁNALMAS.

és csak hogy a szerinted kisfaszúakat védjem: ribanc is vagy.

és lány vagyok! szóval nincs kis faszom;) ciki.

2009. aug. 1. 22:22
 28/64 anonim ***** válasza:
90%

Na ezt megkaptuk. :)

Irigykedünk. Mire? Arra, hogy egy b*nkó vagy? Hát a hozzáállásod a barátodhoz tényleg irigylésre méltó. A kapcsolatotok a szereteten és az egymás iránti tiszteleten alapul. Sajnos az ilyen lányok miatt van egyes férfiaknak kisebbségi komplexusuk. Gratulálni tudok csak tényleg. Ha mégis elolvasnád, akkor fogadd meg a tanácsomat, hogy szakítasz vele, de nehogy azt mondd neki, hogy azért szakítasz mert kicsi a nemiszerve. Legyen benned annyi gerincség, hogy nem egy olyan okot hozol fel, amin ő nem tud változtatni.

2009. aug. 1. 22:28
 29/64 anonim ***** válasza:
92%
Irigykedni?? mire?:O hogy bunko vagy meg olyan tág a p..ád hogy tapsolni lehetne benne???... haha viccces vagy
2009. aug. 1. 22:31
 30/64 anonim válasza:
83%
Ha neked csak ez számít, akkor menj Afrikába, ott találsz tökös legényeket.
2009. aug. 1. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!