Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

Nem nekik van kis faszuk, neked van olyan tág pinád, hogy betonkeverővel is csak harangozni lehetne benne... ;)
Dugd fel egy ló fejét, hátha az kielégít!

én is azt írom, hogy szerintem meg az az undorító, hogy te hogy állsz a dologhoz. szerintem kattanj le a 19-20 centiről, mert nem az az átlag. és ha valakinek "csak" 18, vagy 17 akkor az már nem elég hosszú a nyakadig érő hüvelyedhez?
SZÁNALMAS.
és csak hogy a szerinted kisfaszúakat védjem: ribanc is vagy.
és lány vagyok! szóval nincs kis faszom;) ciki.

Na ezt megkaptuk. :)
Irigykedünk. Mire? Arra, hogy egy b*nkó vagy? Hát a hozzáállásod a barátodhoz tényleg irigylésre méltó. A kapcsolatotok a szereteten és az egymás iránti tiszteleten alapul. Sajnos az ilyen lányok miatt van egyes férfiaknak kisebbségi komplexusuk. Gratulálni tudok csak tényleg. Ha mégis elolvasnád, akkor fogadd meg a tanácsomat, hogy szakítasz vele, de nehogy azt mondd neki, hogy azért szakítasz mert kicsi a nemiszerve. Legyen benned annyi gerincség, hogy nem egy olyan okot hozol fel, amin ő nem tud változtatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!