Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi van, és én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem valami tizenéves szórakozik, vagy tényleg nagyon buta az illető.

De ne is haragudj, tényleg szánalmas vagy, mert ha igaz, amit leírtál, akkor tisztán látszik, hogy nem szereted azt a srácot. Hagyd el, jobb lesz neki.

2009. aug. 1. 22:48
 32/64 anonim ***** válasza:
79%
Jó ok! :D Emberek ne válaszoljatok többen/többet erre a kérdésre mert elvileg irigyek vagyunk egy hülye bunkó ribire aki nem képes felfogni hogy az!(ribi) Erről ennyit. XD
2009. aug. 1. 22:49
 33/64 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hagyd el szerencsétlent, ez így neki se meg neked sem jó.

Ja és ribanc vagy, de csak azért mert nekem is 13 cm.

2009. aug. 1. 23:01
 34/64 anonim ***** válasza:
78%
Nekem meg csak 16 és egy rohatt kis kamugép vagy és harangozó teréz heheheheh pontozz le csak mindenkit
2009. aug. 1. 23:10
 35/64 anonim ***** válasza:
49%

Nah, leírnám a véleményem...

Szokták mondani a férfiak védelmében, hogy a méret nem számít. Sajnos uraim, igenis számít, főként azon fiúk esetében, akik nem tudják használni. Úgy gondolom, a kérdezőnek nem csak a srác méretével van gondja, hanem a fiú stílusával is, hiszen 13centis faroktól csak úgy alapból nem kéne undorodni, de attól, hogy mit csinál, vagy mit nem, attól talán már igen.

Szóval szerintem mondd meg a fiúnak, hogy szereted, de mint csak barátot. Hiszen, szeretsz vele lenni, de a szex nem oké...ergo csak barát.

A másik, amire reagálni szeretnék, az az, ahogyan a kérdezőhöz viszonyultak sokan. Érdekesnek találom, hogyha felmerül az a kérdés, hogy számít-e a méret, akkor a fiúk tiltakoznak, hogy ugyan dehogy... de ha a női mell kinézetéről van szó, az már kardinálisnak tűnik. Kicsit igazságtalannak tűnik ez így. Viszont összességében úgy gondolom, ha egy pár igazán szereti egymást, és szerelmesek, akkor tök mindegy, hogy mekkora a srác pénisze, és hogy milyen a lány melle, hiszen ez esetben a "szex" akár egy érintés is lehet, és nem csak a klasszikus értelemben vett "dugás".

2009. aug. 1. 23:14
 36/64 anonim ***** válasza:
89%

Na nekem 20 centis a farkam, de néha zavar, mert picit nagynak tartom...

Akkor téged gondolom nem zavarna, sőt...:)

2009. aug. 1. 23:16
 37/64 anonim ***** válasza:
77%

"akkor a fiúk tiltakoznak, hogy ugyan dehogy"

nem a fiúk tiltakoznak hanem inkább ők kérdezik, és a lányok tiltakoznak.

A kérdező meg egy DESZKA

2009. aug. 1. 23:32
 38/64 anonim ***** válasza:
80%
Jó aláírom hogy vannak nők akik a nagyot szeretik, eddig ez nem is probléma.De egy normális nő nem azt kérdezi hogy szakítson-e emiatt, hanem hogy hogyan tehetné élvezetesebbé a szexet a párjával akit nem áldott meg a teremtő nagy szerszánnal.Ha ilyen megfolgalmazásban tetted volna fel a kérdést akkor msáhogy reagáltak volna rá.De így tisztán látszik hogy vagy kamu..vagy egy 15 éves kislány vagy pedig egy elképesztően ostoba nő. 22/F 18cm.. aki tökéletesen elégedett vele és nem kívánja hogy akár 1 centivel is hosszabb legyen a kedvedért...
2009. aug. 2. 00:12
 39/64 anonim ***** válasza:
83%

nem vagyunk kis faszuak

édesem, ordenáré nagy p*csa vagy

minek ir ide az ilyen?

ebben éled ki magad hogy lepontozol mindekit, aki szerinted kisfaszú

ez nem a Mónika show, el vagy tévedve

kivánok neked hasonlóan bugris társat, mint amilyen te vagy

2009. aug. 2. 00:14
 40/64 anonim ***** válasza:
77%

Még a normális választ is lepontozta ez a liba, és a sleppje

nem te vagy a múltkori ribi megint, aki csinálta itt a fesztivált? az ilyeneket kéne innen bannolni

2009. aug. 2. 00:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!