Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

Szerintem valami tizenéves szórakozik, vagy tényleg nagyon buta az illető.
De ne is haragudj, tényleg szánalmas vagy, mert ha igaz, amit leírtál, akkor tisztán látszik, hogy nem szereted azt a srácot. Hagyd el, jobb lesz neki.

Szerintem hagyd el szerencsétlent, ez így neki se meg neked sem jó.
Ja és ribanc vagy, de csak azért mert nekem is 13 cm.

Nah, leírnám a véleményem...
Szokták mondani a férfiak védelmében, hogy a méret nem számít. Sajnos uraim, igenis számít, főként azon fiúk esetében, akik nem tudják használni. Úgy gondolom, a kérdezőnek nem csak a srác méretével van gondja, hanem a fiú stílusával is, hiszen 13centis faroktól csak úgy alapból nem kéne undorodni, de attól, hogy mit csinál, vagy mit nem, attól talán már igen.
Szóval szerintem mondd meg a fiúnak, hogy szereted, de mint csak barátot. Hiszen, szeretsz vele lenni, de a szex nem oké...ergo csak barát.
A másik, amire reagálni szeretnék, az az, ahogyan a kérdezőhöz viszonyultak sokan. Érdekesnek találom, hogyha felmerül az a kérdés, hogy számít-e a méret, akkor a fiúk tiltakoznak, hogy ugyan dehogy... de ha a női mell kinézetéről van szó, az már kardinálisnak tűnik. Kicsit igazságtalannak tűnik ez így. Viszont összességében úgy gondolom, ha egy pár igazán szereti egymást, és szerelmesek, akkor tök mindegy, hogy mekkora a srác pénisze, és hogy milyen a lány melle, hiszen ez esetben a "szex" akár egy érintés is lehet, és nem csak a klasszikus értelemben vett "dugás".

Na nekem 20 centis a farkam, de néha zavar, mert picit nagynak tartom...
Akkor téged gondolom nem zavarna, sőt...:)

"akkor a fiúk tiltakoznak, hogy ugyan dehogy"
nem a fiúk tiltakoznak hanem inkább ők kérdezik, és a lányok tiltakoznak.
A kérdező meg egy DESZKA

nem vagyunk kis faszuak
édesem, ordenáré nagy p*csa vagy
minek ir ide az ilyen?
ebben éled ki magad hogy lepontozol mindekit, aki szerinted kisfaszú
ez nem a Mónika show, el vagy tévedve
kivánok neked hasonlóan bugris társat, mint amilyen te vagy

Még a normális választ is lepontozta ez a liba, és a sleppje
nem te vagy a múltkori ribi megint, aki csinálta itt a fesztivált? az ilyeneket kéne innen bannolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!