Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hete vagyok a barátommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

Figyelt kérdés
segitsetek lányok, fiúk , irjatok minél több tippet
2009. júl. 31. 03:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Te tiszta hülye vagy, márha igaz a kérdés, és nem valami kamu! Azt hiszed ha felcsináltatod vele magad, akkor örökre a tiéd? Hát nagyon tévedsz!Semmi kötelessége se lesz feléd, attól nem fog belédszeretni, ha szülsz egy gyereket neki!Hány éves vagy?14? A gondolkodásod alapján kb., meg 2 hét után! Mekkora egy kis ri*anc lehetsz!
2009. júl. 31. 14:57
 22/30 A kérdező kommentje:
na ide figyeljetek, ti sem lehettek olyan normálisak ahogy el figyelem, olvastam olyat is aki azt hitte rollam hogy 30 évesnél több vagyok pedig még csak 20 éves vagyok de mindegy, a másik meg az, hogy azok a férfiak akik ugy beszélnek hogy még éllni szeretnének stb. és majd 26 vagy 27 évesen meg nősülnek , háttttttt azok dug..janak el mert szerintem vén kuki nem kell senkinek sem már bocsánat, a másik meg az hogy tuti hogy irtak nekem olyan nők is akik még nem mentek férjhez de már ők is vannak 26 vagy 27 évesek, na figyeljetek minél öregebb vagy annál jobban nem kellesz senkinek sem, például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a , és egyébként meg le hordtok engem hogy ilyen vagyok meg olyan gusztultalan stb. kiváncsi lennék én hogy milyenek is vagytok valójában, ki tudja lehet hogy valami szadomazók vagytok és este a párotokat ostorral csapkodjátok, jajjjjjjj haggyátok már magamatokat, tudjátok nagyon jól hogy az élet egyik leg fontosabb része a sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, és kész , valahol a szivetek mélyén tudjátok hogy igazam van, ja még valami, engem az sem érdekelne ha a csávonak nem kelenék, elvégre az én anyagi hátterem nagyon jó , és szivesen fel nevelném egyedül is a gyerekemet, és boldog lennék a gyerekemmel, jah és miért is akarok ilyen hamar szülni? hát elmondom , azért mert most 20 éves vagyok , tehát van még arra esélyem ha most szülök hogy lássam az unokámat férjhez menni, sőt még a déd unokáimat is láthatom férjhez menni, szerintem egy nőnek ez legyen a leg nagyobb boldogsága mielőtt meg hallna, mert szerintem meg az a nem normális hogy vannak a nők 27 évesek és akkor kötelezik el magukat arra hogy gyereket szüljenek, és hát sosem lehet tudéni hogy az ember mikor hal meg , ki tudja nagyba élni akarjátok az életeteket, közben meg lehet hogy holnap el üt titeket egy kocsi, és az életedben annyi boldogságod volt, hogy tartobattad a pinusokat vagy a kukacodat , és nincs gyereked, stb. ezt nem akarom firtatni, ha értitek akkor normálisak vagytok ha nem akkor meg ugy jártatok, de én nekem nem az lenne a boldogság hogy el mennyek szorakozni meg stb. hanem gondolok arra is hogy szeretnék gyereket, szeretnék unokát, szeretnék déd unokát, mi előtt még meg hallnék, nem ti fogtok értem sirni, és nem ti fogtok engem szeretni, hanem az unokáim és a gyerekeim , na mindegy, sziasztok
2009. júl. 31. 19:11
 23/30 anonim ***** válasza:
61%

2 hét után akkor se normális gyereket vállalni, ne haragudj. Önző vagy, ha már most azt mondod, hogy nem érdekel, hogy melletted lesz-e az apja. A gyerekkel szemben vagy önző, akitől elvennél egy apát csak azért, hogy neked majd legyen dédunokád. És mi van, ha mondjuk születik egy beteg gyereked, akinek soha nem lehet majd gyereke? Mert arra aztán soha nincs garancia. Akkor kidobod, ha beteg, és próbálkozol egy másikkal, mert te dédunokát akarsz? És mi van, ha a gyereked majd csak 30 fölött akar gyereket, vagy egyáltalán nem akar majd gyereket? Honnan tudod, hogy lesz egyáltalán dédunokád? Mi van, ha téged üt el holnap egy autó? (ne történjen meg, de megtörténhet)

Egy gyereknek kell egy családi háttér, nem a pénz. És ha te csak a saját érdekedet nézed, akkor könnyen lehet, hogy ha a gyereked megismer, akkor még meg is utálhat. Akkor aztán senki nem garantálja, hogy fogja veled tartani a kapcsolatot majd.

Gondolkodj már egy kicsit, 2 HÉT UTÁN GYEREK?

Ha azt írnád, hogy 1 éve vagyok a párommal, és már vágyom babára, akkor szerintem senki nem szólt volna le (vagy nagyon kevesen).

És figyelj, én egy olyan 24 éves nő vagyok, aki azért született, mert az apám már nem akart kifutni az időből 30 évesen, és anyu meg az őt bántó szüleitől menekült egy házasságba, nem ismerték ki elég jól egymást, hiszen egy hónapos ismeretségre eljegyzés volt, és most itt állnak 27 éves házasan egy boldogtalan házasságban, anyu boldogtalan, apám kegyetlen anyuval és velem, öcsém pimasz, mert apám mindent megenged neki, én meg menni akarok, de házasságba nem menekülök, mint anno anyu...

Ha valami hasonlót akarsz a gyerekednek (márpedig ha elkapkodod, nem is gondolsz a gyereked érdekére, és könnyen bekövetkezhet valami olyan, mint velem), akkor a gyerekedet sajnálom, te nem lennél jó anya...

Egy jó anya nem önmagát nézi, hanem a gyerekét.

2009. júl. 31. 20:08
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyu azt megértem, hogy gyereket szeretnél, és azt is amit írtál, hogy fiatalon szeretnél,de tényleg ne 2 hét után. Egy gyereknek az a jó ha családban nő fel, van egy anyja és egy apja akik szeretik egymást. Ne haragudj, hogy ezt mondom de egy kicsit buta vagy. Nem igazán látsz te még tisztán, ez kiderült abból amit írtál. Én 21 évesen szültem de már 3 éve együtt voltunk a 28 éves vén pasimmal(ahogy te illetted az ilyen korú férfiakat) Én is és a férjem is akartuk a babát. Ez így helyes. Gondolkodj. Ja még annyit, ha elég felnőtt lennél akkor belátnád hogy hülyeséget akarsz csinálni.... Tényleg nem megbántani akartalak.
2009. júl. 31. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"például nekem nem kéne egy 28 éves pasi, kell a fran.nak az öreg vén fa....a" Hö-hö ezek szerint én 35 éves vén f.sz vagyok. Szerinted nem kéne öngyilkosnak lennem?

Valószinűleg Te mindíg 20 éves maradsz és az a szerencsés is akitől gyereket szeretnél. Mit csinálsz később?

2009. júl. 31. 22:16
 26/30 anonim ***** válasza:
55%

Én is megértem amit írtál, de hát a gyereknek nem jó, ha nem szerelemből születik... Az egy éjszakás kalandból is lehet gyerek, de véletlenül, az legalább őszinte... Ezzel az erővel, ha olyan jó az anyagi háttered vállalj lombikbébit...

Vagy legyél kutyatenyésztő. :P

2009. aug. 1. 10:46
 27/30 anonim ***** válasza:
56%
Önző vagy!!! Elvennéd a gyermekedtől azt a lehetőséget, hogy normális családban nőjjön fel!? Azért mert neked ilyen gyermekkorod volt tanulhatnál belőle és jobbat biztosíthatnál a gyerekednek!Gondolkozz mielőtt hülyeséget csinálsz! Én megértem, hogy szeretnél fiatalon szülni, meg az unokáidat is szeretnéd látni felnőni, de erre nem ez a megoldás! Attól hogy van anyagi háttered, még hiányba fog szenvedni a gyereked, hisz nem lesz apja! Aki tanítgatná, felnevelné és szeretné! 20 évesen még nem vagy elkésve semmiről!
2009. aug. 1. 11:26
 28/30 anonim ***** válasza:
56%

jéééézuuusom! Te nem mondod, hogy két hét után gyereket akarsz???? Ez nagy felelőtlenség!

Biztos, hogy a pasi nem akar gyereket egyelőre....

Ha meg csak úgy csináltatni akarsz magadnak, akkor szúrd ki a kotont, de akkor ne nyávogj neki a gyerektartásért.

2009. aug. 1. 17:14
 29/30 anonim ***** válasza:

az én édesanyám 36 évesen szült engem, nővérem már 16 volt. és tök egészséges vagyok. erről ennyit.

20 évesen neked a 28 éves pasik vén f.aszok? te hülye vagy?! úristen milyen beteg emberek vannak.

ha összehozod azt a gyereket, bár adja az ég h ne sikerüljön, remélem hogy addigra találsz egy normális pasit aki segít felnevelni majd. azt hiszed hogy 20 évesen elég érett vagy (ilyen szövegekkel) hogy egyedül felnevelj egy kisbabát?! nem vagy normális.

ui.: remélem a pasid elmenekül és nem adja neked a spermáját. :D

2009. aug. 4. 09:41
 30/30 A kérdező kommentje:
kapjátok be hülye tahó köcsögök,
2009. szept. 24. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!