Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátommal majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátommal majdnem 1,5évet voltunk együtt. De vége lett sokat veszekedtünk. Sokat hívtam. Majd lett másik barátom, de nem tudtam szeretni. Mert még mindig az előzőt szeretem! Mit csináljak? Nekem mindeképp Ő kell! :' (

Figyelt kérdés
Azt mondta szilveszter utánig eldönti. De ma is csalódott bennem:S
2008. dec. 29. 22:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mit csináltál? Mesélj kicsit bővebben!
2008. dec. 29. 22:05
 2/26 A kérdező kommentje:
Szóval olyan volt hogy mindig kivolt akadva mert olyankor hívtam amikor ő nem ért rá most megigértem neki hogy megváltpok...és ma felhívtam úgy volt hogy megy lanozni a haverjaival mondta hogy nem ment mert reggel korán kell és mondtam neki hogy felhívsz mielőtt lefekszel aludni.. és mondta ogy nem.. én mondtam többször és megunta azt mondta látod nem változtál majd kikapcsolta a telefont :'( Mit csináljak???:'(
2008. dec. 29. 22:07
 3/26 anonim ***** válasza:
90%
Hm...fogós.Azt hiszem az lenne a legjobb,ha nem keresnéd,nem hívnád,egyszóval Te NEM mennél utána,mert azt a fiúk nem szeretik!!! Hagyd hagy szenvedjen meg érted és ne te keresd őt!Egy ideig kibírható,de aztán kiábrándító hidd el!
2008. dec. 29. 22:10
 4/26 A kérdező kommentje:
Tudom..de nekem ő kell... és am ő már nem annyira szeret csak egy kicsit...:S és én már nem nagyon bírom... am már 4hónapja szakítottunk:S
2008. dec. 29. 22:13
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért az előző válaszolóval vitatkoznék. Nem minden fiú szereti, ha utánamennek, de van akinek kifejezetten szimpatikus és nem is él vissza vele.

A te "példányod" viszont szerintem nem érez olyan mélyen irántad mint te iránta.

Nem érzed, hogy egyoldalú lenne a kapcsolatotok?

2008. dec. 29. 22:14
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
Természetesen az ilyen fiúkat elemeztem,mivel ez a kérdés!
2008. dec. 29. 22:17
 7/26 A kérdező kommentje:
hát ez úgy volt egyébkánt hogy még augusztusban táborban voltam és nem hívott fel én meg megcsaltam... és itt mikor ezt megtudta összevesztünk majd újra összejöttünk s itt kezdett belőle kihülni az a amit irántam érzett...de miután szakítottunk találkoztunk néha még akkor is mikor más baátom volt.. és mindig smároltunk ... tegnap előtt msnen beszélgettünk 21-fé2ig...amúgy azt mondta hogy ő akarna velem lenni de mást is ki szeretne próbálni...és majd utána lehet rájönne hogy én vok neki az igazi(de akkor már késő) mindent úgy mondott hogy arra utaltak a jelek hogy akarja de tegnap msnen...azt mondta hogy nem...hajnali háromig itattam a párnám...Ma 7 óráig nem ettem semmit...felkelltem...majd átmentem hozzá.... és lefeküdtünk...:S azt mondta hogy szilveszter után lehet összejövünk...de félek hogy csak átverte a fejem meg ma is megharagudott..:'(:'(
2008. dec. 29. 22:22
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Jesszus! Az,hogy átmentél a legnagyobb hiba volt!Most totál komolytalannak néz.És ráadásul még le is feküdtetek.........
2008. dec. 29. 22:24
 9/26 A kérdező kommentje:
komolytalannak nem néz nem olyan... de az h lefeküdtünk tom h hiba volt:S:S
2008. dec. 29. 22:27
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem tom hirtelen azt gondoltam h így hátha visszaszeret belém ...visszacsábítom...de valamilyen szinten sztem az bevált.... de mit csináljak h szilveszter után azt mondja hogy velem akar lenni:'(
2008. dec. 29. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!