Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátommal majdnem 1,5évet voltunk együtt. De vége lett sokat veszekedtünk. Sokat hívtam. Majd lett másik barátom, de nem tudtam szeretni. Mert még mindig az előzőt szeretem! Mit csináljak? Nekem mindeképp Ő kell! :' (
Jaj csajszi nemár..
Sokkal jobbat érdemelsz nem tűnt még fel?
Csak szórakozik veled, kéthetente lefektet, aztán azt mondja ki akar még mást is próbálni. Tudom, szerelem, rózsaszín felhő minden. De kihasznál.. nem veszed észre? Tudom milyen érzés, mikor bármit megtennél érte, én is könyörögtem már pasinak szakítás után (részben meg is bántam), ismerem az érzést, nagyon is jól. De ne fuss után, a saját életed cseszed el vele. Csak az idődet pazarlod. Találsz 100 jobbat.
Az meg, hogy ilyen dolog miatt megsértődik, hogy rosszkor hívod, kimondottan gyerekes. Honnan látnád, hogy éppen mit csinál? Nem értem..
Térj észhez. Nem helyes amit csinálsz..
Szia!
Egyetértek az utolsó hozzászolóval! Ne menekülj vissza egy olyan kapcsolatba, ami nem volt jó. Írtad, hogy veszekedtetek stb... Ha az egyik fél megcsalja a másikat, akkor az a kapcsolat nem lesz a régi...
TUDOM MIT BESZÉLEK! A rózsaszín felhőt hesegesd el, egy kicsit gondold már át józanul!!!! FIGYELJ, ÉN /MI/ azért írunk, hogy SEGÍTSÜNK!!! ÉS hidd el, hogy ha már több ember írja ugyanezt, akkor ez így van!!! NE HAGYD, HOGY KIHASZNÁLJON!! Legyél erős, és hagyd békén azt a pasit... Hidd el, ezermillió pasi van még a világon!!! Próbálj ne rá gondolni... A srác tuti nem szerelmes már beléd, sőt... úgy tekint rád, mint a volt csajára, tök semleges vagy már neki... NE ALÁZKODJ MEG!!!!
Legyél sokat barátnőkkel, bulizz, tanulj, spotolj, kötsd le a figyelmed!!!
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!