Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hete vagyok a barátommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

Figyelt kérdés
segitsetek lányok, fiúk , irjatok minél több tippet
2009. júl. 31. 03:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj,de eléggé egy féreg lépés lenne tőled és ez minősítene téged.EZt velem próbálnád megtenni,lehet szétvernélek,sajnos ezt kell,hogy mondjam.Egy gyerekhez kell komoly anyagi háttér,otthon,nyugodt körülmény,nah ez nálatok gondolom nincsen.Gondolom a pasi még élni akar és ezt megértem,én pl. nem akarok gyereket még legalább 22 évig,addig akarok élni.Ezt sztem beszéld meg vele,mert magad vághatod a fát.
2009. júl. 31. 08:20
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Úristen az ilyen embernek kéne összehegeszteni a nemiszervét. Remélem ezt a kérdést nem gondolod komolyan. Úristen eddíg a percig soha nem jutott eszembe megütni nőt de ha én lennék a pasid és nekem mondanád lekevernék egyet köszönöm hogy elrontottad a gyerekkorom :D.

17/F

2009. júl. 31. 08:31
 13/30 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudjátok a kérdező hány éves, ha 35 fölötti akkor nem nagyon ér rá várni..

Egyébként tényleg hülyeség 2 hét után...

2009. júl. 31. 08:34
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt gondold át még egyszer. Te mit szolnál hozzá, ha Ő azt kérdezné ugyanitt, hogy mit csináljon a barátnőjével mert a barátnő gyereket akar , de Ő nem. Hogyan lehetne titokban kioperáltatni méhét, hogy ne vegye észre? Itassam le?

Komolyra fordítva a dolgot egy gyerek ÖRÖKRE megmarad nem lehet elajándékozni mint egy kiskutyát.

2009. júl. 31. 08:43
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint egy 35 éves nő nem kérdez ekkora ostobaságot.
2009. júl. 31. 09:01
 16/30 anonim ***** válasza:
08:34 - Te, ha egy 35 éves nő 2 hét után gyereket akar egy pasitól, akkor azt mondom, hogy pszichiátriai eset. A biológiai órára ne hivatkozz, mert az a helyzet, hogy van, aki már 20-onévesen is klimaxol, és van, akinek még 50 évesen is egészséges gyereke születne. Szóval a gyerekvállalás nem szabad, hogy arról szóljon, hogy már nincs ideje. LEGYEN! A gyerek érdekében.
2009. júl. 31. 09:13
 17/30 anonim ***** válasza:

9:13!

35 fölött már nem túl egészséges babát szülni.. De nem vitatkozni akarok, csak olvastam és ennyi. Pont.

2009. júl. 31. 12:24
 18/30 anonim ***** válasza:
12:24 - Több nőt is ismerek, aki 30 fölött szült, és ő meg a gyerek is egészséges. Egyik ilyen család pl. öcsém egyik volt osztálytársáék, öcsi volt osztálytársa 17 éves volt, amikor a kistestvére megszületett.
2009. júl. 31. 13:02
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

cigány vagy és csak a pénzért szülnél vagy mi? :D

istenem milyen debil emberek vannak.. mégis hogy gondoltad ezt?

2009. júl. 31. 13:07
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak egy hergelő kérdés volt, kíváncsiság.

Az emberismeretem azt súgja, h aki ilyen ember nem is tudja magáról, hogy ilyen és nem tudja megfogalmazni értelmesen a gondolatait.

Dehát az emberismeret az egyik legvégtelenebb tudomány. :S

2009. júl. 31. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!