Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

Úristen az ilyen embernek kéne összehegeszteni a nemiszervét. Remélem ezt a kérdést nem gondolod komolyan. Úristen eddíg a percig soha nem jutott eszembe megütni nőt de ha én lennék a pasid és nekem mondanád lekevernék egyet köszönöm hogy elrontottad a gyerekkorom :D.
17/F

Nem tudjátok a kérdező hány éves, ha 35 fölötti akkor nem nagyon ér rá várni..
Egyébként tényleg hülyeség 2 hét után...

Szerintem ezt gondold át még egyszer. Te mit szolnál hozzá, ha Ő azt kérdezné ugyanitt, hogy mit csináljon a barátnőjével mert a barátnő gyereket akar , de Ő nem. Hogyan lehetne titokban kioperáltatni méhét, hogy ne vegye észre? Itassam le?
Komolyra fordítva a dolgot egy gyerek ÖRÖKRE megmarad nem lehet elajándékozni mint egy kiskutyát.

9:13!
35 fölött már nem túl egészséges babát szülni.. De nem vitatkozni akarok, csak olvastam és ennyi. Pont.

cigány vagy és csak a pénzért szülnél vagy mi? :D
istenem milyen debil emberek vannak.. mégis hogy gondoltad ezt?

Szerintem ez csak egy hergelő kérdés volt, kíváncsiság.
Az emberismeretem azt súgja, h aki ilyen ember nem is tudja magáról, hogy ilyen és nem tudja megfogalmazni értelmesen a gondolatait.
Dehát az emberismeret az egyik legvégtelenebb tudomány. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!