Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hete vagyok a barátommal és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete vagyok a barátommal és nem akar babát, de én viszont szeretnék, ő tuti hogy nem szeret engem de én kezdem őt meg szeretni, hogy tudnám rá venni hogy el élvezzen bennem?

Figyelt kérdés
segitsetek lányok, fiúk , irjatok minél több tippet
2009. júl. 31. 03:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

ha 2 hete vagytok együtt akkor az még túl korai lenne. :/

legyél türelemmel ráérsz még babátszülni =)

2009. júl. 31. 03:37
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Elég durva amit akarsz.

Az idióta felem azt mondja: Itasd le és úgy. :D

A normális felem azt mondja: Szerintem beszéld ezt meg vele:)

2009. júl. 31. 04:12
 3/30 A kérdező kommentje:
ez a komi nagyon tetszett, ez a le itatósdi esküszöm ki próbálom, köszike a segitséget
2009. júl. 31. 04:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan akkor szülsz egy gyereket anélkül, hogy ő beleegyezett volna, emiatt valószínűleg elhagy és egyedül maradsz a gyerekkel, vagy kényszerből fog veled élni ami szerintem nem túl kellemes
2009. júl. 31. 06:03
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne... mindjárt visszajön a kávé belőlem igy kora reggel:(
2009. júl. 31. 06:38
 6/30 anonim ***** válasza:
felelőtlen vagy,de nagyon!Milyen életet szánsz a babádnak?Még hosszabb együttlét után is megkell gondolni a gyerekvállalást.
2009. júl. 31. 06:44
 7/30 anonim ***** válasza:
2 hét után mit akarsz? Már ne is haragudj, de nőként mondom, hogy ez felelőtlenség, kiszúrás a leendő gyerekkel, és kiszúrás a pasival is. Szerintem ő gondolkodik normálisan, te meg gondolkodj újra. Egy gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem felnevelni, ehhez kell egy anyagi háttér, és kell egy családi nyugalom, amit a kölcsönös erős szeretet tud biztosítani. 2 hét után ez utóbbi még biztos nincs meg, mert 2 hét alatt nem ismerhettétek ki eléggé egymás rigolyáit.
2009. júl. 31. 07:20
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
6:03! Pont ezt akartam írni. 2 hét után már gyereket akarsz? Azt sem tudod milyen valójában a párod. Nem is ismered. De ahogy már mondta 6:03: szülj neki nyugodtan, még a terhesség alatt el fog hagyni, aztán nevelheted egyedül a gyereket. Nem tudom, hány éves vagy, de abba is gondolj bele, hogy egy egyedülálló anyának nehezebb párt találni...
2009. júl. 31. 07:46
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen fajta nőktől undorodom.

Az a pasi nem csak egy spermadonor, ő lenne a kölyköd apja, felfogod mit jelent ez??? A gyerekről nem is beszélve... Anyám, mennyi hülye liba van..

22L

2009. júl. 31. 07:59
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az az igazán szomorú, hogy ilyen önző emberek sétálnak el nap mint nap mellettünk az utcán, hiszen kit is érdekel, hogy esetleg a másik mit szeretne, és kit is érdekel, hogy ezzel esetleg tönkreteszed más ember életét? Úgy látszik Te még nem kaptál az élettől olyan igazi nagy "b+"-et, hogy végre valaki a buta fejedre koppintson.
2009. júl. 31. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!