Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az amitől a pasik (még)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amitől a pasik (még) jobban élvezik az orál szexet? Elsösorban fiúk véleményét kérem!

Figyelt kérdés

ha már csinálok valmit azt akarom h tökéletes legyen... mi az amit a pasik a legjobban élveznek, ami tényleg jó érzés? párom szereti az orális dolgokat, de kevés az önbizalmam, egyszer sikerül(mármint k*rvajól) egyszer meg csak bénázok... szeretem és tényleg azt akarom hogy jó legyen...

bunkó paraszt válaszadók kiméljenek!! elöre is thx!

16/L

igen 16 fiatal de lesz*rom ezzel kapcsolatban nem kérek kommentet...

2009. júl. 30. 21:27
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

a legtöbbször jól csinálom mármint nem ugrok rá egyböl, szal van bemelegités. végicsokolgatom a hasát, a puszikra érzékeny(már ha cuppan a végén)szal azzal finoman kell. nemtom, valahogy foggal akadok meg mindig. nemtom mintha a finom szivás nemmenne anélkül h véletlen me ne karcoljam...:/ persze azt a legjobb h ez változó... van amikor nagyon megy a dolog minden fasza és semmi hiba nincs, aztán legközelebb meg mintha nem is én lennék:S

szenvedek sehogyse jó... és nagyon lehuzza az önbizalmam... de a LEGTÖBB VÁLASZ JÓ, ÉS KÖSZI vannak hasznos részek... ja és nemtom ha megy a dolog még én is élvezem:Délvezem h ö élvezi:D

2009. júl. 30. 21:53
 12/31 anonim ***** válasza:
43%
és anyukád is :D
2009. júl. 30. 21:55
 13/31 A kérdező kommentje:

mi ez az anyukád is? h ö is élvezi ha leszopom a barátom?! ja biztosan...

2: 21:44 uristen rád már nemtok mit mondani...

1 SZERETEM

2 AZÉRT CSINÁLOM H NE CSAK NEKEM LEGYEN MÁR JÓ

3 ELHIHETED JOL LETTEM NEVELVE. 16 ÉVES VOK, Ö AZ ELSÖ

4 ÉS ISMERIK A SZÜLEIM, ÉS KEDVELIK

5 a többieket fikázod akik tudnak értelmesen válaszolni? csodálod h le vagy szavazva? esetleg szebben nem lehetett volna megirni h még "fiatal" vagyok?

6 NAGYON REMÉLEM ha neked problánád van és kérdezö leszel lesz egy ien virágszál aki majd téed is kioszt.

7 az értelmes kérdések pedig: "ha leszopom a barátom lehetek terhes?" vagy a "állva csináltuk ugye nem leszek terhes?" na ezekre kommentelgess igy nekem szerintem több eszem van ennél. szia

2009. júl. 30. 22:10
 14/31 A kérdező kommentje:
21:50 nincs bocsi. én ezt kérdeztem te legalább válaszoltál és nem pattogtál:D szóval én köszi:D
2009. júl. 30. 22:11
 15/31 anonim ***** válasza:
59%

nem fikzom a többieket, ők fikáztam engem, de mostmár ez nem téma, azt hiszem megértették mi miért írtam úgy ahogy írtam, mert elég érettek hozzá, ellentétben veled.

De TE, innen látszik milyen kis fiatal tapasztalatlan vagy még mindig nem érted miről beszélek. Majd te is meg fogod tudni ne félj! ( nekem is ezt mondogatta nagymamám) és nagyon tetszenek a szellemes kommentjeid. Ezért írtam mással kéne foglalkoznod. És nem pedig itt örömködnöd hogy 16 évesen, hogy mennyire imádsz szopni este 10 kor egy fórumon.

2009. júl. 30. 22:15
 16/31 A kérdező kommentje:
még jó hogy nem értem mert köze nincs a dologhoz amit te magyarázol... törödj bele h nem te szabod meg ki mit csináljon hány évesen... szerintem elég érett vagyok és szerintem ez abból is látszik h én nem minden utszéli embert szopok le hanem csak egy embert azt akit teljesz szivemböl szeretek. nemtom te mit szólnál ha igy leugatna valaki mert örömöt akarsz szerezni a párodnak(amit ebböl itélve kétlek h van) 16 éves vok, lehet én korán kezdtem de te meg maradi vagy... és sztem nem csak én "szopok este 10 kor egy fórumon"ha nem te is... minek válaszolsz ha nem értesz egyet a kérdéssel?
2009. júl. 30. 22:28
 17/31 anonim ***** válasza:
27%

azét mert úgy gondolom hogy 16 évesen még korai nem én vagyok a maradi, hanem valóban te kezdted korán, ami nem baj ha felelősséggel teszed. Amúgy meg ne hasonlítgassál már össze magaddal, kicsit több mindenen mentem át az életem során,mint te és több élettapasztalatom van. És nagyon dicséretes hogy csak egy pasit szopkorászol ennyi idősen..és majd jövőre, meg azután?

ár eleve a kérdésed bicskanyitogató volt, hogy ez van apukáim, ne írjatok ilyen meg olyan kommenteket. Akkor ne itt tedd fel a kérdésesedet bazze, ha csak pozitív válaszokat viselsz el. Itt mindenki elmondhatja a véleményét, és majd talán ha idősebb leszel megtanulod elfogadni az ilyeneket is.

És jó lenne ha nem oktatnál ki, hogy mikor mit kommenteljek, te sem vagy különb, csak mert nagy a pofád, azoknál akik azt kérdezik, hogy állva szexeltem, terhes lettem-e, csak magadon ezt nem veszed észre. És nem gondolom azt sem hogy te abban a státuszban vagy már csak a korodat tekintve, mert a tojáshéj még igen erősen a seggeden van, a szádról, mint észrevettük hamarabb leesett, hogy te itt véleményt formálgass a nulla élet tapasztalatoddal. Azt kommentelek amit akarok és úgy ahogy akarom. és ha ez nem megfelelő, jelzem újra ne itt tedd fel a kérdéseidet. Főleg ne az ilyen tudom hogy fiatal vagyok de leszarom címűeket.

Nagyszájú kis "kihaénnem" csitri vagy. Osztogatod itt az észt, a nem tetsző véleményt meg nem tudod kezelni....

De erre is fogsz majd valami nagyon okosat ( már a 16 évedhez képest) írni, csakhogy tied legyen az utolsó szó, mert ugye csak neked van igazad, más szemszög nem is léztezik.

2009. júl. 30. 22:42
 18/31 anonim ***** válasza:
28%
mentem aludni :)
2009. júl. 30. 22:47
 19/31 anonim ***** válasza:
34%
jkcx
2009. júl. 30. 23:06
 20/31 A kérdező kommentje:

igen felelösé teljes vagyok. nem hasonlitgatom magam senkivel veled végképp nem, ahoz keresnék jobbat. nem vagyok az a fajta aki a futó kapcsolatokat szereti, és elhiheted ha nem szeretek valakit azt nem fogom "lesz*pkorászni" se idén se jövöre. és még azután se.gondolom te 16 évesen még babáztál, v nemtom miért bánt téed annyira ez a téma...

nem csak a pozitiv válaszokat vártam. el tudom fogadni ha valaki ugy gondolja h fiatal vagyok AMENNYIBEN ezt kulturáltan el tudja mondani.ne itt tegyen fel a kérdéseim? akkor mondj egy ojan hejet ahol nem futok össze ijen kis barátságos kommentelökkel mint te.ez a te véleményed volt, én meg lesz*rom. ha már leugatsz mert nem vok szimpi.

azt a két példát nem arra fel irtam h én nekik visszairtam. nem irtam vissza mert azok tényleg ritka hülye kérdések voltak csak egy pl volt, h ha te engem emiatt lenézel akkor öket hová teszed?

lehet 0 az élettapasztalatom, de szerinted minek kérdeztem?

ne itt tegyen fel a kérdéseim? a kérdéseimre ÉRTELMES tanácsokat (elsösorban) vártam nem pedig észosztást valakitöl akit nem is ismerek és mégis itt veri a nyálát azon h 16 vok...kiirtam pont az ien sz*r hejzetek elkerülése érdekében h nem kérek ojan kommentet h "fúú bazzeg mennyé ovassál könyvet" meg "takony16 éves" és te mégis kötelezönek érezted h anyuci modjára oszd az észt(pedig ott volt h .n.e.m. é.r.d.e.k.e.l.)

nagyszájú kis "kihanemén" vagyok? te meg egy 40 éves p*csa aki nem tud mit kezdeni a bölcsességével és ojanokkal osztja meg akit nem érdekel...

ja ha válaszolsz privibe. elfoglalod az értelmes kommentelöktöl a hejetXD

2009. júl. 30. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!