Ettől mát nagyon perverz vagyok? Elsősorban meleg férfiak véleményét várom.
a múltkor szeretkeztem a szerelmemmel, és éreztem amikor belé hatoltam, hogy hát nem volt tiszta, vagy hogy is mondjam ezt. viszont ettől nem lankadtam le, ő zavarba jött, én meg erre nagyon felizgultam, hogy zavarban van emiatt, és így folytattuk. ettől már nagyon perverznek számítok?
18F
Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban, amikor nagyon bennsőséges az együttlét, sok olyan történik, amit magad sem gondolnál magadról, és sokan felteszik ezt a kérdést maguknak nemi identitástól függetlenül. Szerintem több minden belefér, mint hinnéd. A perverzió nem itt kezdődik.
Hetero nő
Szerintem ezzel nincs semmi gond, mikor menstruál a csaj és kinyalják, vagy gombás, fehér sárga zöld piros kék barna folyása van akkor is van sok hetyó pár között szex.
Te nem magára a cuccra izgultál fel hanem arra hogy zavarban van, kicsit olyan mint első szex valakivel, újra felébresztette benned ezt az érzést.
Utolsóval egyet értek.
Egyre sokasodó homokosok miatt hal ki majd az emberi faj. :'(
Utolsó 2, szerintem meg basszátok meg.. :)
Nem értem, miért nem lehet elfogadni a melegeket. Egyáltalán nem értitek ti ezt! Igaz én sem, mert nem vagyok leszbi(lány vagyok). Az érzéseit sajnos senki sem tudja kontrollálni. Erre már rájöhettetek volna, szerintem.. És nyugi, nem fog kihalni a világ.. Mert mindig is több hetero lesz mint meleg..
Amúgy nem vagy perverz, Kedves Kérdező!
Ha a melegek egy külön faj, akkor miért is halnak ki az emberek?
A pingvinek között sok a homoszexuális egyed, ezért kihalnak a bálnák, no comment....
7 milliárd ember a földön.... éhezés...betegségek....nélkülözés.....no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!