Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, a párom szerint savanyú a puncim íze?
Figyelt kérdés
Soha nem tudnék zuhanyzás nélkül lenni senkivel, és igazából nem zavarja nagyon, inkább engem, mert mióta mondta, folyton erre gondolok, és inkább nem akarom, hogy így kényeztessen. Légyszi adjatok tanácsot!2009. júl. 2. 00:33
21/30 anonim 

válasza:

ma 00:48
Tiszta gasztronómiai est.
22/30 anonim 

válasza:

AZ én barátnőmnek is savanyú a puncija. ez normális.
23/30 anonim 

válasza:

nem tudom,az enyém inkább íztelen,vagy enyhén sós ízű,de hallottam hogy nagyon sok nőnek savanykás,és tényleg mondják hogy köze van az étrendhez,lehet túl savas a szervezeted,utána kellene nézni ennek,na meg a sok folyadékfogyasztás az elengedhetetlen,hogy alúl is minden jól működjön..
24/30 Odin777 

válasza:

kend be vanília fagyivalelőtte vagy egyél több zöldséget ,lehet h a savas étrended az oka a lényeg minden nagyobb étkesésben legyen bőven paradicsom uborka paprika és tanlán a csípős hagymás cuccokat vedd vissza ha sok de én csak feltételezem ezt mert olvastam
de ha így nem megy akkor desztillált vizel lehet csalni az kiviszi a mérgeket
25/30 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt változik egy kicsit a párom szerint!azt mondja olyan savanykás lesz ,de előtte meg sós!De ő ezt szereti és ezt szerintem természetes!ez ellen nem tudunk mit tenni!Így kell elfogadni és ezen nincs mit szégyelni!
26/30 anonim 

válasza:

Egyél sok ananászt, attól édes lesz :) Nálunk bevált :)
27/30 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon köszi mindenkinek! próbálom akkor az étrend dolgot, meg az ananászt :) talán nekem is bejön! :)
2009. júl. 2. 21:26
30/30 A kérdező kommentje:
Megoldódott a kérdés :)! A páromnak és voltam az első és nem tudta milyennek kell lennie az ízének. Mostanra másik párom van, akinek kb 8. vagyok, akivel volt, és mondtam neki, hogy ez van velem. Mondta, hogy ő akkor is kényeztetni akar. A végén megkérdezte mégis mi a fenéről zagyváltam neki az elején??? Isteni az íze, ilyennek kell lennie. :D Tehát nem velem volt a gond :))))! Csak egy párcsere kellett és visszakaptam az önbizalmam. Szép napot mindenkinek!
2010. jan. 24. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!