Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt hallottam, hogy a citromtó...

Azt hallottam, hogy a citromtól késhet a menstruáció. Azért mert savanyaú, és az összekapja a dolgokat? Ezek szerint a savanyú uborka, azaz az ecet is késleltetné a vérzést?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy tudom citromot mostanában nem ettem, nem ittam, és más okok miatt maradhat el rendszeresen a vérzésem, de szeretném, hogy megjöjjön, azért is, hogy szedhessem végre az új gyógyszerem, és ha az ubi késlelteti ecetesen, akkor inkább nem eszem savanyúságot.
2009. júl. 12. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan mennyiségben, mint amit egy átlagos ember elfogyaszt citromból pl, nem befolyásolja a mensest, ellentétben a stresszel, betegség(akár egy egyszerű megfázás), hüvelyi fertőzés, vagy sok nőnek nyáron felborul a ciklusa, lehet nálad is errő van szó. Ha 3 hónapig kimarad, akkor fordulj nőgyógyászhoz, illetve ha valami elváltozást tapasztalsz, mint megváltozott folyás, fájdalom, bármi.
2009. júl. 12. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:

nálam nem csak nyáron van három havonta, hanem már több mnit egy éve. Eddig nővédelmibe jártam, de kakiltak rám egy nagyot. Most megszűnt az, meg dokim sincs sehol, aztán rászántam magam a kórházra, ha normális dokit kapok, akkor mniden oké. 23 évesen, illene rendszeresen és minden hónapban véreznem, a klimaxhoz meg még fiatal vagyok, pedig oylan tüneteim vannak.

Biztos h nem megfázás, nem is stressz, és mégcsak elhízva sem vagyok.

2009. júl. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!