Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, a párom szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, a párom szerint savanyú a puncim íze?

Figyelt kérdés
Soha nem tudnék zuhanyzás nélkül lenni senkivel, és igazából nem zavarja nagyon, inkább engem, mert mióta mondta, folyton erre gondolok, és inkább nem akarom, hogy így kényeztessen. Légyszi adjatok tanácsot!
2009. júl. 2. 00:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen szőrös puncit inkább messze elkerülnék nemhogy cukrot dobjak bele
2009. júl. 2. 00:59
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk cukorból, ez tény, de nem hiszem, hogy a barátod szemrehányásnak mondta. Tiszta vagy, nincs miért aggódni, ez az íz természetes (mintahogyan - már elnézést - de senki sem tojik rózsaillatút) és egyben izgató is.

Ha belegondolsz, az orális szex emberi találmány és a nemi szervek egymásnak lettek kitalálva, nem pedig oboára, nyali-falira... Ha az anyatermészet úgy tervezte volna őket, a lányok nedve vanillia a fiúké meg banán milkshake ízű lenne! ;-)

Apropó: Próbáltátok már a tejszínhabos mókát?

2009. júl. 2. 01:13
 13/30 anonim ***** válasza:
sztem mond el a párodnak h ilyen a punci íze, esetleg keress rá neten, ahol ezígy konkrétan levan írva, lehet ilyen találni, és mutasd meg neki.
2009. júl. 2. 01:19
 14/30 anonim ***** válasza:

1:13 vagyok.

Bocs, nem barátod hanem férjed van, most már látom.

Remélem a tejszínhabért nem fogtok rám megorrolni, ugyanis azt nem kell "belepakolni"..

Még annyit, hogy ha a megjegyzése után a férjed még mindíg akarja, akkor minden oké.

Az én barátnőmé is egy kicsit sós meg savanyú, de imádom látni és hallani ahogy becsukott szemmel ide-oda veti a fejét és kéjesen nyögdécsel miközben csinálom neki. Lehetne sokkal rosszabb íze, én akkor is megtenném neki!

2009. júl. 2. 01:32
 15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, utolsónak: végülis csinálja továbbra is, mert neki is tetszik, hogy pillanatok alatt a csúcsra juttat, csak szeretném, ha az ő élvezetét sem árnyékolná ez be. Meg jó lenne, ha tudná, hogy nemcsak az enyém neem jóízű :(
2009. júl. 2. 01:36
 16/30 anonim ***** válasza:
egyébként az étrended miatt ilyen az ízed, nézz utána, hogy van egy csomó infó erről a neten. egyébként addig ameddig csinálja, és nem kell rákényszeríteni, addig nem mindegyy, hogy milyen ízű?
2009. júl. 2. 01:39
 17/30 anonim ***** válasza:
nekem sem tetszik minden lány "ize", akivel dolgom volt orálisan is, mégis mindig kivétel nélkül azt mondom, hogy finom és édes. a nem túl kellemes iztől függetlenül imádok nyalni, és nem akarom ezt az élményt elrontani a nőnek sem (elvégre pont azért csinálom, hogy neki jó legyen), ergo nem mindig vagyok őszinte.
2009. júl. 2. 01:41
 18/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy butaságnak hangzik, de mi lenne ha egész egyszerűen elmentenéd könyvjelzőnek ezt a weboldalt és megmutatnád neki? Anonim oldal, senki sem ismer titeket, nincs mit szégyellni.

Ja, és megmutathatnád neki ezt a linket is. Ajánlanám figyelmetekbe a 07:45 válaszát.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex_szexualitas_1906..

Hajrá! ;-)

2009. júl. 2. 02:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Óóó neee..!! :-((( Túl hosszú lett a link és levágták a végét, ezért nem működik... Mindegy, írd be az itteni keresôbe hogy "milyen izü a punci" és egyböl meglesz.
2009. júl. 2. 02:14
 20/30 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy rákeresve erre a 3. találatra klikkelve találni fogsz egy jó linket, amit más már egyszer elsütött...

De mostmár tényleg elég volt belőlem. :-D De nagyon szeretnék ám segíteni!

Remélem sikerül.

2009. júl. 2. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!