Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, a párom szerint savanyú a puncim íze?

Nem vagyunk cukorból, ez tény, de nem hiszem, hogy a barátod szemrehányásnak mondta. Tiszta vagy, nincs miért aggódni, ez az íz természetes (mintahogyan - már elnézést - de senki sem tojik rózsaillatút) és egyben izgató is.
Ha belegondolsz, az orális szex emberi találmány és a nemi szervek egymásnak lettek kitalálva, nem pedig oboára, nyali-falira... Ha az anyatermészet úgy tervezte volna őket, a lányok nedve vanillia a fiúké meg banán milkshake ízű lenne! ;-)
Apropó: Próbáltátok már a tejszínhabos mókát?

1:13 vagyok.
Bocs, nem barátod hanem férjed van, most már látom.
Remélem a tejszínhabért nem fogtok rám megorrolni, ugyanis azt nem kell "belepakolni"..
Még annyit, hogy ha a megjegyzése után a férjed még mindíg akarja, akkor minden oké.
Az én barátnőmé is egy kicsit sós meg savanyú, de imádom látni és hallani ahogy becsukott szemmel ide-oda veti a fejét és kéjesen nyögdécsel miközben csinálom neki. Lehetne sokkal rosszabb íze, én akkor is megtenném neki!

Lehet, hogy butaságnak hangzik, de mi lenne ha egész egyszerűen elmentenéd könyvjelzőnek ezt a weboldalt és megmutatnád neki? Anonim oldal, senki sem ismer titeket, nincs mit szégyellni.
Ja, és megmutathatnád neki ezt a linket is. Ajánlanám figyelmetekbe a 07:45 válaszát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex_szexualitas_1906..
Hajrá! ;-)

Még annyit, hogy rákeresve erre a 3. találatra klikkelve találni fogsz egy jó linket, amit más már egyszer elsütött...
De mostmár tényleg elég volt belőlem. :-D De nagyon szeretnék ám segíteni!
Remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!