Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, a párom szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, a párom szerint savanyú a puncim íze?

Figyelt kérdés
Soha nem tudnék zuhanyzás nélkül lenni senkivel, és igazából nem zavarja nagyon, inkább engem, mert mióta mondta, folyton erre gondolok, és inkább nem akarom, hogy így kényeztessen. Légyszi adjatok tanácsot!
2009. júl. 2. 00:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
igyon mellé tequilát:)
2009. júl. 2. 00:37
 2/30 anonim ***** válasza:
66%

neagódj énis igy vagyok vele :-j

egy ideig zavart engem is...de mivel általában nállam szoktuk tölteni az időt ki tudok kérezkedni zuhanyozni és simán megmondom hogy ilyen vagyok :-s de szerintem kárpotolja azt a kevéske várakozást mikor bemegyek a szobába csuromvizesen egy kis törölközövel magamon ;)

2009. júl. 2. 00:40
 3/30 anonim ***** válasza:
Ne röhögjetek, de ne lehet, hogy véletlenül marad rajta tusfürdő, és azt érzi?
2009. júl. 2. 00:42
 4/30 anonim ***** válasza:
Szerintem azért a tüsfürdő nem savanyú.Valahogy nemtudom elképzelni milyen lehet... Én barátnőmnek meg inkább sós ízű de már megszoktam....
2009. júl. 2. 00:46
 5/30 A kérdező kommentje:
hát éppen az a gond, hogy fürdés után is érzi, pedig a kád szélén ülve a zuhanyrózsával percekig mosom, de hiába. szerintem ilyen savas a hüvelyem pH-ja, csak nem tudom mit csináljak vele. (A Teqilát meg nem szereti! :))
2009. júl. 2. 00:47
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
dehát a punci az ilyen. nemlehet minden orál előtt kimenni zuhanyozni. a férfi nemiszervnek és van egy íze. ezt elkell fogadni.
2009. júl. 2. 00:47
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet kimosni, belül ilyen az íze és kész. Érdekes, mert régebben még szerettem is a saját ízemet, és nekem is a barátom mondta, hogy savanykás (zuhany után is), de aszonta hogy ez normális és neki így finom. Aztán többször megkóstoltam én is, és tényleg annak tűnt. De mivel a sperma íze is ált. ugyanolyan, szerintem minden nőnek ilyen az íze
2009. júl. 2. 00:48
 8/30 A kérdező kommentje:
Szerintem is sok nőnek lehet kicsit savanykás, vagy sós íze, cukorka ízű biztos nincs, csak az én férjem mégcsak velem került ilyen kapcsolatba, és mivel nincs összehasonlítási alapja, félek, hogy azt hiszi, csak nekem nincs "jó ízem", hiszen sok haverjától hallja, hogy imádnak nyalni. Fene tudja!
2009. júl. 2. 00:53
 9/30 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=exD4vyq77t0

Csak comical relief-nek szántam, mielőtt valaki tényleg ki akarná próbálni, a punciba édességet szigorúan tilos pakolni, egészségügyi okokból.

2009. júl. 2. 00:56
 10/30 anonim ***** válasza:
Itt ugyis az a lényeg hogy a másiknak jólegyen most akármilyen íze van ezvan annyi ideig ellehet folyton viselni...Bár volt már hogy annyit nyaltam hogy a nyelvem már fájt :D Szerintem neizgulj emiatt nincs semmi
2009. júl. 2. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!