Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyen adják magukat a mai csajok?
Figyelt kérdés
Már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy azt egyik barátnője ezzel, a másik barátnője meg azzal feküdt le csak úgy, a harmadik meg nem is tudja, hogy ki volt a srác. ezt ma ennyire lazán megy már?2009. jún. 27. 22:04
21/31 A kérdező kommentje:
akár hiszed, akár nem, 3 csaj ajánlotta fel magát az elmúlt fél évben, de mindet visszautasítottam, nem másért, mert van barátnőm, és szeretem is őt!
2009. jún. 27. 23:14
22/31 anonim 

válasza:

Ha van barátnőd akit szeretsz, akkor miért izgat ez a sok "könnyűvérű" nő?
23/31 A kérdező kommentje:
miért, olyankor már csak bekötött szemmel, és befogott füllel lehet csak élni?
ha BMW-t veszek, akkor már nem is tetszhet egy Audi sem?
2009. jún. 27. 23:26
24/31 anonim 

válasza:

nem értelek titeket. mindenki azt csinál amit akar, akkor amikor akar és azzal akivel akar. ez mindenkinek magánügy. ha nekik így jó akkor így jó. később majd megbánják. (jah és ezért nem kell lepontozni.)
25/31 anonim 

válasza:

Mért, hogyan látszik meg egy lány nemiszervén, ha sokat szexelt??? Marhára vicces vagyXDDD
26/31 anonim 

válasza:

Ja, egyébként, ha a férfiak olyan hű de erkölcsösek és okosak lennének, nem mennének bele mindenbe, nem dőlnének be az ilyen lányoknak, és akkor nem is lenne ilyen probléma. Úgyxhogy fiúk, ne álszenteskedjetek, mert nagyon gáz... Ti is ugyanolyan ribancok vagytok, jól mondta az egyik előző válaszoló!
27/31 anonim 

válasza:

Sajnos ez így van, legalább is én ezt tapasztaltam eddig(de ne legyen igazam).Volt egy lány akit szerettem, azt mondta hogy legyünk csak barátok, rá 1 hétre megismert egy másik fiút és egyből le is feküdt vele:s
28/31 anonim 

válasza:

Én nem adom magam könnyen, lehet régimódi vagyok és most le fogtok pontozni, de érdemelje ki, hogy megkapjon. 16/L
29/31 anonim 

válasza:

A fiúkra is ugyanez vonatkozik, mint amit az utolsó válaszoló írt! Miért lehet csak úgy megkapni egy csomó fiút?!
30/31 anonim 

válasza:

én 18 éves vagyok és szűz:) nem adom magam könnyen ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!