Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyen adják magukat a mai csajok?
Figyelt kérdés
Már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy azt egyik barátnője ezzel, a másik barátnője meg azzal feküdt le csak úgy, a harmadik meg nem is tudja, hogy ki volt a srác. ezt ma ennyire lazán megy már?2009. jún. 27. 22:04
11/31 anonim 

válasza:

A pasik ugyanilyen ribancok, hogy másokat idézzek, nem értem, miért kell értetlenkedni azon, hogy a nők is ilyenek.
A pasik is vehetők minden jóra és rosszra, a nők ehhez képest semmik.
Te és a barátaid persze mások, legalábbis a kérdésed hangsúlyából ítélve ti nem feküdtetek le senkivel csak úgy a szex kedvéért. Ha így van, akkor rossz helyen keresgéltek lányokat.
12/31 anonim 

válasza:

Egy pasin jobban meglátszik, mint egy csajon, hogy "elhasznált" , szóval ezzel ne áltasd magad!
13/31 anonim 

válasza:

Ha szerinted egy nőn meglátszik ez, akkor ezt te már láttad nőkön vagyis lefeküdtél velük. Akkor most mi a kérdés vagy ki adja magát könnyen?
14/31 A kérdező kommentje:
miért, az nem lehetne akár, h volt 2-3 tartós kapcsolatom olyannal, aki elég intenzív nemi életet élt előtte?
2009. jún. 27. 22:47
15/31 anonim 

válasza:

igen,az én ismeretségi körömben is akad pár ilyen egyed és az a legdurvább benne,hogy abszolút nem érzik gáznak,amit csinálnak.Lefekszenek akárkivel,csak f*sza legyen és már jó is (van,h többel egyszerre) Nincsen már bennük semmi gátlás és a szomorú ebbe az,hogy vannak fiúk (elég sokan) akik ezt nagyon kedvelik és értékelik,ahelyett,h szánalmasnak tartanák.Persze,mit is lehetne várni,ha dugásról van szó úgylátszik a férfi józanész megszűnik létezni.Mi meg rendes lányok le vagyunk fap*názva meg egyebek,de legalább (remélhetőleg) normális pasival hoz össze a sors,aki értékeli a tartást!
16/31 anonim 

válasza:

nem lehetne, különben nem így írnál :)
17/31 anonim 

válasza:

A legfontosabb kérdés: miért is izgat ez téged anyira?! :S
18/31 anonim 

válasza:

itt is egy csomó ilyen csaj van... hogy lepontozzák már a negatív kritikákat:D
19/31 A kérdező kommentje:
több lány is "felajánlotta magát" mostanában, bár nem mentem bele egyikbe sem..
2009. jún. 27. 23:03
20/31 anonim 

válasza:

persze, persze...
pont úgy írsz, mint akivel még az a csaj sem feküdt le, aki mindenki mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!