Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen könnyen adják magukat a mai csajok?

Azért nem kell általánosítani. Vannak olyanok, akik ennyire könnyen adják magukat, de vannak azért még "rendes lányok" is (csak magamból és a környezetemből indulok ki). A "rendes lány" alatt azt értem, aki nem fekszik össze fűvel- fával, és nem alkalmi kapcsolatai vannak.
18/L

Sajnos igen :( És aki nem adja könnyen magát, az meg "prűd".
Mondjuk mit várunk egy olyan világban, ahol a tinik egy része (tisztelet a kivételnek!) Kelemen Annára, Voksán Virágra, meg Paris Hiltonra szeretne hasonlítani...?!

sajnos igen s ezen el kellene gondolkozniuk a mai lányoknak, hogy ez ne legyen gond a későbbiekben, vagy ha valaki igaz barát akkor ettől megkímélné őket és beszél a fejükkel, hogy ez nem büszkeség....
Remélem mire az én gyerekeim megszületnek és felnőnek addigra ez nem így lesz, mert ha ez kiderülne róluk, mint lányokról akkor azt a nevelésem szégyenkeznék érezném és én szégyenkeznék ő helyettük is 28/F

igen,sajnos szaporodnak a rib@ncok...nézd meg h a legtöbb lány hogy alulöltözik,azt hiszik ez a nőies és jó.nekem sincs rossz alakom(nem vagyok egó) de én nem vennék fel olyat sem ami épp hogy a s.eggem lyukát takarja. így is pofátlanul bámulnak farmerban és pópóban is...nah mind1 szóva ezek mindig is csak 1patronos csajok maradnak a komolytalan pasiknak.én arra vagyok büszke hogy direkt felöltözöm és van tartásom,és a barátom is 4hónapig udvarolt mire megkapott. meg is becsül!3éve már:) úgyhogy elég szégyen a mai generáció...tiszt.kiv.
21/L
a pasik nem egyenlők azért a csajokkal.
hiszen ha belegondolunk, egy csávón testileg nem látszik meg, h mennyit sexelt, de egy lányon ugye látható/érezhető nyoma van a nemi szervén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!