Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen könnyen adják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen könnyen adják magukat a mai csajok?

Figyelt kérdés
Már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy azt egyik barátnője ezzel, a másik barátnője meg azzal feküdt le csak úgy, a harmadik meg nem is tudja, hogy ki volt a srác. ezt ma ennyire lazán megy már?
2009. jún. 27. 22:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
69%
igen sajnos ma már ilyen lazán megy. már nem érték a szüzesség, hát ez már egy ilyen világ, elég megdöbbentő.
2009. jún. 27. 22:07
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
és? a pasik is ugyanezt csinálják...
2009. jún. 27. 22:10
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem kell általánosítani. Vannak olyanok, akik ennyire könnyen adják magukat, de vannak azért még "rendes lányok" is (csak magamból és a környezetemből indulok ki). A "rendes lány" alatt azt értem, aki nem fekszik össze fűvel- fával, és nem alkalmi kapcsolatai vannak.

18/L

2009. jún. 27. 22:10
 4/31 anonim ***** válasza:
98%

Sajnos igen :( És aki nem adja könnyen magát, az meg "prűd".

Mondjuk mit várunk egy olyan világban, ahol a tinik egy része (tisztelet a kivételnek!) Kelemen Annára, Voksán Virágra, meg Paris Hiltonra szeretne hasonlítani...?!

2009. jún. 27. 22:11
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

sajnos igen s ezen el kellene gondolkozniuk a mai lányoknak, hogy ez ne legyen gond a későbbiekben, vagy ha valaki igaz barát akkor ettől megkímélné őket és beszél a fejükkel, hogy ez nem büszkeség....

Remélem mire az én gyerekeim megszületnek és felnőnek addigra ez nem így lesz, mert ha ez kiderülne róluk, mint lányokról akkor azt a nevelésem szégyenkeznék érezném és én szégyenkeznék ő helyettük is 28/F

2009. jún. 27. 22:11
 6/31 anonim ***** válasza:
69%
A pasik is ugyanilyen könnyen adják magukat, a többség rögtön belemegy mindenbe. Ez van :(
2009. jún. 27. 22:12
 7/31 anonim ***** válasza:
79%
a pasik kissé más tészták, őket mióta k*rvázzák le ha sok nővel volt? ez is a gond: néhány lány azt hiszi hogy mindent csinálhat amit egy pasi, mindenféle következmény nélkül. hát ez nincs így. csinálja csak akkor viselje el, hogy utána ő lesz a placc r*banca.
2009. jún. 27. 22:16
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találkoztam még olyan lánnyal, aki könnyen (mit könnyen, EGYÁLTALÁN) ideadta volna magát szóval úgy látszik, csak a megfelelő kanoknak adják oda magukat könnyen.
2009. jún. 27. 22:20
 9/31 anonim ***** válasza:
90%

igen,sajnos szaporodnak a rib@ncok...nézd meg h a legtöbb lány hogy alulöltözik,azt hiszik ez a nőies és jó.nekem sincs rossz alakom(nem vagyok egó) de én nem vennék fel olyat sem ami épp hogy a s.eggem lyukát takarja. így is pofátlanul bámulnak farmerban és pópóban is...nah mind1 szóva ezek mindig is csak 1patronos csajok maradnak a komolytalan pasiknak.én arra vagyok büszke hogy direkt felöltözöm és van tartásom,és a barátom is 4hónapig udvarolt mire megkapott. meg is becsül!3éve már:) úgyhogy elég szégyen a mai generáció...tiszt.kiv.

21/L

2009. jún. 27. 22:20
 10/31 A kérdező kommentje:

a pasik nem egyenlők azért a csajokkal.

hiszen ha belegondolunk, egy csávón testileg nem látszik meg, h mennyit sexelt, de egy lányon ugye látható/érezhető nyoma van a nemi szervén

2009. jún. 27. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!