Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi nyavalyog, h könnyen odaadják magukat a lányok, de azt akiért meg kellene küzdeni, őket mégsem tudják értékelni. Miért?
Nem tudom. Én is "szeretek" egy pasit, mégsem kellek neki. Annyi a gond, hogy nem támadom le, mert nem az én műfajom. Ő meg nem lép. Rájöttem, hogy az érték szart sem ér a legtöbb pasi számára. Nem kell, hogy okos és szép légy, nem kell, hogy legyenek ambícióid és komoly kapcsolatot akarj. Nekik nem ez kell. Csak tudnám mi. Talán majd egy olyan tinilány mellett megtalálják a boldogságot, aki két hónap múlva már más pasival van.
És mindez azért van, mert én vagyok passzív... Hát b*ssza meg, miután az ilyen pasasok lerombolták az önbizalmunkat majd kezdeményezünk. Bocs, de nem.
Mindenkit arra kell használni, amire való.
A könnyűvérű lányok is kellenek, de nyilván nem az olyanokkal fogok komoly kapcsolatba lépni. Viszont nem csak szélsőségek vannak! Attól, hogy tudod mit akarsz, és nem félsz lépni, még nem jelenti azt, hogy nem vagy rendes lány.
Van egy arany középút. Tudod, mint az ideális pasiknál, akik mellett biztonságban is érzed magad, de közben nem kényelmesedhetsz el, mert újra és újra meg kell hódítanod.
Én egyébként nem nyavalygok egyik miatt sem - bár azt nem szeretem, mikor egy kedves, értelmes lány - akivel komolyabba is kezdenék - viselkedik ribancként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!