Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lettem meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem meleg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 00:17
 81/140 anonim ***** válasza:
93%

Rávettem magam, hogy elmondjam haveromnak hogy meleg vagyok...először nem hitte el azt hitte szórakozok vele, majd mikor már nagynehezen elhitte, hát nem mondom miket irt de nem pozitiv véleményei voltak sajnos... :(

ezután mit tudtam tenni, hogy haveromat ne veszitsem el? azt mondtam neki hogy csak szorakozok vele :(

Ez kicsit szarul esett, hogy haver és nem fogad el ilyennek...de kb ezt vártam...

Itt döntöttem el, hogy erről senkinek nem kell tudnia...én akarom a barátaimat, szüleimet, mindenkit a környezetemben...akkor inkább ez a titok bennem marad örökre... :(

Szar melegnek lenni...semmi jo nincs benne :@

heteroként élhetném az életem nagyba...

erröl ennyit...

18Fiu

2010. okt. 5. 23:08
 82/140 anonim ***** válasza:
90%
Ha már ilyen történet írós dolog lett a kérdésből... 16 vok, sajna szerelmes lettem a haveromba, már 1 éve volt ez az érzés annyi különbséggel h csajba is voltam már szerelmes, az is ugyanilyen volt. Ő nem tud róla, csak elég furcsán tudok vele viselkedni vele pl. próbálok közeledni hozzá, aztán mikor rájövök h ezt nem kéne akkor meg úgy kezelem mint 1 idegent... meg már kiderült többször is h ő csak a csajokat szereti :S szal szar mert nincs semmi esélyem. Legjobb barátom tudja akit már 10 éve ismerek, rajta kívül nem hiszem h elmondom másnak, vagyis csak annyit mondtam neki h lehet h az vagyok, de ő mondta h ez még lehet megváltozik, én is remélem az lesz. Csak pl ma is jöttem haza buszon felszállt egy kábé velem egykorú fiú nagyon helyes volt, aztán rögtön reagált a bré és kicsit nálam is elszakadt ma a cérna:S Vhogy túl leszek azon h mindennap látom azt a szerelmemet és azt is remélem h belezúgok minél hamarabb lányba... Meg azért azt is jó tudni h nem vagyok egyedül :)
2010. okt. 20. 17:51
 83/140 anonim ***** válasza:

"Szar melegnek lenni...semmi jo nincs benne :@"

Dehogy szar, hisz akkor nem ezt választottad volna... :)

2010. okt. 26. 02:06
 84/140 A kérdező kommentje:
De könnyen beszélsz :)Gondolom te is választottad hogy Hetero legyél..
2010. okt. 26. 19:32
 85/140 anonim ***** válasza:
nem, mert mindenki annak születik... :)
2010. okt. 27. 00:15
 86/140 A kérdező kommentje:

igen és gondolom mindenki kék szemű -szőke hajúnak születik. Na ne nevettess :)

Baromira könnyen írogatsz a kis géped mögül,nem tudod mennyit szenvedtem/szenvedek emiatt.De nem erőlködök, nem tudlak meggyőzni. Ez olyan mint az arab országokban a nőknek a jogainak az eltiprása. Ma már számunkra ez tudatlanságot sugall,hiszen tudjuk hogy a nők egyenrangúak. Egyszer hasonló lesz a melegekkel szemben is :) egyszer.

2010. okt. 28. 22:49
 87/140 anonim ***** válasza:
100%

"igen és gondolom mindenki kék szemű -szőke hajúnak születik."

Nem, de mindenki heterónak születik.

Amúgy egyre több a bu...i, ha megfigyeled. Egyszer csak elkezdenek rájönni az emberek, hogy b...zik. Látszik, hogy divat, csak még ő sem tudja. Mint valami "tvájlájt" fan! Hiába mondod, hogy ez a vámpírbaromság gagyi, és színvonaltalan, ő ezt nem érti, és vámpír akar lenni, mert az olyan sirály. Ha meg ezért kiröhögik, akkor sajnálja magát, hogy ő milyen szegény, pedig nem tehet róla, hogy vámpír akart lenni. :)

Még is ő választotta.

Szedd össze magad! A f...sz az a p...n.á.b.a való, és nem oda ahonnan az ember a büdös sz...r.t nyomja ki!

2010. okt. 28. 23:03
 88/140 A kérdező kommentje:

Divat? Szerinted kétezer éve az ókori Görögországban,Itáliában vagy Egyiptomban is csak divat volt? Kétlem.

A másik pedig hogy orvosilag is igazolt,hogy a saját nemükhöz vonzódóak a másik nem láttán nem élnek át az agyukban olyan érzéseket mint a heterók. Magyarán hívhatod te ezt betegségnek is,eltorzulásnak is. De létezik,van ilyen. Ha meg betegségnek tartod,akkor meg azt mondom hogy a betegeket el kell fogadni. Gondolom a fogyatékoshoz sem mész oda,hogy héj,ne légy már szellemileg sérült! Szedd össze magad és légy normális.

Én próbálok hetero lenni, de nem megy!! Hiába smárolok/smároltam egy tucat csajjal már,akarok érezni, akarom hogy szeressem vagy legalább a farkam állna fel,de a kiba.szott ku.rva életbe hogy részegen se érzek semmit ha bármit csinálok egy csajjal. A másik pedig hogy nem sajnáltatom magam.Ez van, így élek,ezzel születtem. Nem hiszem hogy divat miatt játszottam 5évesen is legtöbbször csajokkal.Fiú barátaim alig voltak. 5 évesen meg marhára értettem a világ összefüggéseit ugye? :)

De mondom hogy nem akarlak meggyőzni mert ha valaki nem engedi akkor nem hiszi el bármit hall. Felnőttél,kialakítottál egy véleményt ahogy szüleid és a társadalom felnevelt. Számodra a melegség mindig is egy elfogadatlan dolog volt,és az is marad. Nem egy gyakorikérdéseken írkáló kis bu.zi fog meggyőzni arról hogy már pedig nem önszántából meleg.

Biztos van meleg ismerősöd/haverod csak nem tudsz róla,gondolom a fent említettek miatt nem. Legalább ha csak annyit segített a kommentem hogy a jövőben nem valami seggriszáló rózsaszínbe járkáló buz.ira fogsz gondolni hogy ha meghallod azt a szót hogy meleg, hanem egy pl egy tök átlagos 17 éves fiúra aki közgazdaságot tanul és fiú haverjai vannak és focizik és sportol és bulizik és éli az életét és ugyan olyan mint a többi ember csak éppen mást szeret mint te.

Ennyi volt.További szép hétvégét.

2010. okt. 29. 12:43
 89/140 anonim ***** válasza:

Ezt például úgy kell elképzelni, hogy mindenkinek más az ízlése, persze attól sokkal komplikáltabb dolog, én pl soha nem tudtam megérteni h mi a jó abban ha két csaj nyalja falja egymást,másnak meg bejön, de ez van nem teszem szóvá, nem vitatkozok rajta... Hanem elfogadom

16F

2010. okt. 30. 10:43
 90/140 anonim ***** válasza:
Más elfogadni, és más normálisnak vélni...
2010. nov. 1. 23:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!