Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lettem meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem meleg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 00:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 A kérdező kommentje:
Már tudja két barátnőm :) meg egy barátom.. Azóta teljesen megváltoztam. Megjavult az életem..minden a rendes kerékvágásba :P
2009. júl. 21. 15:01
 42/140 anonim ***** válasza:
90%
akkor minden oké :)
2009. júl. 22. 23:52
 43/140 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is tudnod kell, hogy ez nem bűn és nem rossz. Ez egy teljesen normális dolog, csak a mai társadalom nagyon intoleráns. Ha csak az ókori görögöket nézzük. Ott is megvolt ez, csak ott teljesen normális volt, ők ugyanis úgy gondolták, hogy a lelkeket félbevágták és szétszorták. És volt olyan ami vagy két nőben, vagy két pasiban landolt. Ezért teljesen elfogadták a melegeket/leszbikusokat!

Az hogy miért születtél melegnek? Ezt tudományosan bebizonyították, hogy az anya Y kromoszómája határozza meg, hogy gyermeke meleg/leszbikus lesz e vagy sem. Nagyon fontosnak tartanám, hogy megtanuld magad elfogadni. Nem a társadalomnak kell megfelelni, hanem magaddal kell tudni tükörbe nézni. És ez nem megy máshogy csak ha elfogadod magad, mert ebben semmi rossz nincs. Én is meleg vagyok és tudom hogy ez mennyire nehéz, és azt is hogy a társadalom egy kicsit se könnyíti meg a dolgot. Én például mikor Spanyolországban jártam akkor nagyon meglepődtem, mert bár nagyon katolikus ország, egyáltalán nem intoleránsak a melegekkel szemben. Ott nyugodtan sétálhatnak kézenfogva, összebújhatnak a parkban, megölelhetik megcsókolhatják egymást anélkül h kalasnyikovval céloznának rájuk. Szóval fogadd el magad. Ez a legfontosabb. Ha van vmi kérdésed, vagy tudok segíteni akkor írj mailt.

Egy 18éves meleg srác

2009. aug. 20. 01:35
 44/140 anonim ***** válasza:
83%
Egy kutatás eredményeként olvastam, hogy úgy lesz meleg egy fiú például, hogy az anyaméhben amikor az agy fejlődik, túl sok lányhormont kap az anyától, és ugyan ez fordítva a lányoknál fiúhormont, és ez okozhatja azt, hogy fiús gondolkodása lesz pl egy lánynak és lányos egy fiúnak, illetve szélsőségesebb esetekben a saját neméhez való vonzódást is...
2009. okt. 22. 18:52
 45/140 anonim válasza:
100%
én is így vagyok és én sem tudom még a mai napig elfogadni, de hát ez van :S bár ezzel nem sokat segítettem tudd nem vagy egyedül
2009. okt. 29. 20:01
 46/140 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem biztos, hogy meleg vagy, de ezzel nincs semmi baj. A homoszexualitás nem természetellenes, mint ahogy sokan állítjak, mivel a legújabb kutatások szerint az állatvilágban is előfordul(és nem csak kényszeres homoszexualitás). Családod is lehet, keresd meg életed szerelmét(de nem házasodhattok össze), és adoptálj pár gyerkőcöt. Az más kérdés,
2009. nov. 25. 21:12
 47/140 anonim ***** válasza:
100%
hogy a családod mennyire tudja ezt elfogadni? Nekem szerencsém volt, mert a szüleim nagyon megértőek voltak, és vita sem volt, amikor elmondtam, hogy meleg vagyok. Azóta is boldogan élek. Azt meg csak beléd akarják magyarázni, hogy a homoszexualitás undorító, meg rossz, mert azt akarják, hogy legyél depressziós meg nyomott és gondold magad természetellenesnek. Csak azt szeretnék, hogy legyél öngyilkos vagy erőltesd magadra a heteroszexualitást.
2009. nov. 25. 21:16
 48/140 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom!!!

Sajnos sok ember ennek is a negatív oldalát keresi.

Nem egy olyan eset van, mikor egy ember rákosnak születik...vagy láb nélkül...stb

Ők rávannak utalva arra hogy elfogadják ezt a helyzetet és nem isteni csapásként fogják fel, hanem egy feladatnak amit isten adott neked, mert tudja hogy TE KÉPES VAGY MEGOLDANI!:)

Nincs veszve semmi, max az hogy nem felelsz meg olyan romlott lelkű embereknek, akik nincsenek megelégedve önmagukkal és ezért kötnek bele még az élő fába is.

Az a gondolat pedig, hogy egy fiú későn ér..és 16 évesen nem tudja eldönteni hogy kihez/mihez vonzódik az egy oltári nagy baromság. Mint ahogy mondtad is a fiúkra megmozdul ott lent, a lányokra pedig nem. Szerencsének tudható hogy nekünk fiúknak van farkunk és jelzi ha valami izgat:)Én 12 évesen már tisztában voltam azzal hogy a saját nememhez vonzódom...és igen egy kicsit meglepett a dolog mert nem tartottam természetesnek, de nem okoltam magam és senki mást ez miatt. Most 17 éves vagyok és eljutottam oda, hogy ha nem tetszik, az nem az én bajom és pont.Az embereknek bezzeg természetes az hogy családos férfiak járnak kuvázni...és a nők más ágyában fekszenek...azzal az indokkal hogy a férjük nem adja meg azt amire vágy. Vagy akkor említhetnénk azokat a pedofil férfiakat, akik fiatal lányokat rontanak meg, csak persze ezt mindenki lenyeli és kussban marad.

Na ennyire érdekeljen téged más véleménye;)

Jah és hogy lányokkal smárolsz. Az nem jelent semmit...én sokszor smárolok lánnyal is, mert ahhoz nem kell szeretnem...elég a kisugárzása mint ahogy az előttem lévők mondták, vagy éppen olyan kedvem van.Ez viszont nem jelenti azt hogy lejjebb is ereszkednék:)

Remélem idővel te is belátod hogy nem vagy hibás, mivel "ők"az igazi bu.ik és nem te:)

2009. dec. 24. 23:16
 49/140 anonim ***** válasza:
100%

velem teljesen ugyan ez volt:D

de már nem érdekel.

2010. jan. 2. 21:14
 50/140 anonim ***** válasza:
100%
hiába jársz lányokkal, ha nem érzel irántuk semmit, magadat nem fogod tudni becsapni. /elozo voltam./
2010. jan. 2. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!