Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lettem meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem meleg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 00:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/140 anonim ***** válasza:
100%

Nos én még csak 15 vagyok és igen, énis meleg, és én tényleg nem merem elmondani senkinek, nagyon óvatos vagyok és talán ez az oka, hogy még sosem volt fiú "barátom"

de örömmel tölt el, ha van ilyen sors is mint a tied :)

2010. júl. 11. 00:01
 62/140 anonim válasza:
100%
Gratulálok. :] Én is az vagyok, a legjobb barátaim tudják. Ők elfogadnak. A családom nem tudja, más sem sejti, mivel pasis vagyok. Egyszer volt kapcsolatom, annak sajnos vége lett. Én is szeretnék valakit...de ez egy ördögi kör. Ha megbújik az ember, soha sem lesz senkije, ha pedig felvállalja (egyébként ezt nem tenném meg), akkor pedig... kevés ember van, aki olyannal járna. Tulajdonképpen egész vidám az életem, ezt leszámítva, hogy most fogom tölteni a 18-at, és szeretnék valakit... a nőket, akik járni akarnak velem, pedig sorra koptatom le hülyébbnél hülyébb okokkal. Sajnos nem én választottam. Fiúsnak neveltek, nem volt semmi gyerekkori élményem, ami meleggé tett. De legalább fiús vagyok...
2010. júl. 20. 22:39
 63/140 anonim ***** válasza:
9%
Te meleg akartál lenni! Egy áldozata vagy a propagandának! Sajnállak, de nem születtél melegnek! Te akartál az lenni, ez tisztán látszik.
2010. júl. 22. 09:40
 64/140 anonim válasza:
68%

Heló:)Én is 15 vagyok!És senkinek nem mondtam még el...Nem is fogom,legalább is nem merem:S

Viszont kapcsolatom volt már de inkább csak testiségekről szólt.Pedig nagyon szerettem őt ...Sokat csalódtam késöbb benne ,így nagyon senkivel nem próbálkoztam azóta.Csak néha:D

De nem merném senkinek elmondani bármennyire is pozitív a példa:) SOK SIKERT!!!

Írj vissza!

2010. júl. 23. 19:26
 65/140 anonim ***** válasza:
94%

Ismerősek a szituk...senki nem tudja és ez valoszinű így is lesz nálam.

Szüleim utálják a melegeket...haverok ugyszint.

Tehát kinek mondhatom el? SENKINEK. Csak annak a pár MSN havernak akik ugyszint melegek.

Mindent magamba zárok...és ez valami szörnyű.

Évek óta abban reménykedek hogy hátha kinövöm :( de sajna erre nem látok esélyt :'(

Csajokkal meg smároltam...de csak azárt joformán h ne mondják azt h "Te még sose voltál csajjal biztos b*zi vagy."

Melegnek lenni a legnagyobb szívás az életben...ettől rosszabb számomra nincs.

2010. aug. 16. 12:51
 66/140 anonim ***** válasza:
jah igen am 18 vagyok
2010. aug. 16. 12:51
 67/140 anonim ***** válasza:
17%
Meleg akarsz lenni! Ennyi! Mindenkinek vannak problémái, amin változtatni kell, neked ez!
2010. aug. 16. 13:42
 68/140 anonim válasza:
93%

12:51-es:

Nálam is ugyanez a helyzet a szülőkkel.Amikor meghallanak egy olyan hírt, ahol ilyenről szó van, máris az megy, hogy mit képzelnek magukról, meg miegymás. Kijelentették, hogy nem is utálnák őket ha nem vonulnának fel. Így sikerült a magyar meleg közösség normálisabb "nem kitárulkozósabb" felét a mélybe vinni...sajnos...

Régebben én is azt hittem, hogy egyedül vagyok, és senkinek nem mondhatom el, amikor a csajaimról kérdezősködtek, lapítottam hűvös halomba, etc.

Mára ott tartok, hogy a szüleimnek MUSZÁLY elmondanom, akármi is történik...hallottam pozitív és negatív történeket is..van olyan ismerősöm, akiknél megmondta, és 1 hét mosolyszünet után mindent ment tovább úgy, ahogyan azelőtt is ment..Van olyan ismerősöm, aki 2 évvel a nagy rászánás után is ott tart a szüleivel, hogy egy mosoly nem hagyja el az arcukat...És van olyan ismerősöm, akit 24 órán belül kitagadtak és mehetett ahova akart...

Természetesen gyerek-szülő kapcsolattól és a szülői idegrendszer és felfogástól is függ, hogy a végkifejlet melyikhez fog közel állni. Én jövőhéten fogok leülni a szüleimmel, és beszélgetni velük. Egy dolog miatt, és az a barátom, aki miatt mind ebbe belemegyek. Náluk tudják ezt, és elfogadták Őt úgy, ahogy van, és egy kapcsolatban úgy fer, ha mindenki tud mindenről..

Van 1 határ, ami után nem szabad tovább magadba zárnod mindent bút és bánatot!Abból csak az lesz, hogy egy idegi roncs leszel, semmire nem fogsz tudni koncentrálni, és szinte mindenben kihat ami csak történik veled az életedben, és nem ez már rövid távon is szörnyű!

Kinőni nem fogod, én ilyenben nem is reménykedtem, szerencsére sikerült magamat elfogadnom úgy, ahogyan vagyok, és próbálom minél több ember tudtára hozni, akit ismerek, és tudom, hogy nem fog a következő éjjel egy késsel nekem támadni. Fogadd el magad annak, aki vagy, és próbálj nyitni a külvilág felé! Olyan helyen próbálkozz, ahol nem érhet csalódás, vagy csak kevés. Próbálkozz a legjobb barátnál/barátnőnél, válogasd meg barátaidat, akik normális gondolkodásúak, azokat részesítsd előnyben!

Nem mindenki reagál ugyanúgy egy ilyen tényre. Küzdj, harcolj, mint azt többször is leírták, nem vagy egyedül ezzel a dologgal, nem szabad egy ilyen dolog miatt az egész hátralévő életedet magadba zárkózva, és szomorúan töltened!

Nagyon sok erőt kívánok Neked, ha bármiféle kérdésed van, fordulj hozzám, nagyon szívesen segítek mindenben.

|Cr.|

2010. aug. 16. 22:23
 69/140 anonim ***** válasza:
100%

Kösz szépen :)

Amúgy azokat akik felvonulnak valamilyen szinten én is elitélem. Minek kell feltünősködni?!

2010. aug. 17. 11:15
 70/140 anonim válasza:
93%

Általában ezek a felvonulások azért hogy a melegeket egy kicsit jobb fénybe hozza Magyarországon. Na már az alap ötlet is bukott, ugyanis a magyar társadalomban az emberek elítélő mivoltja miatt ez lehetetlen. Mindenki maradhatna magánéletében meleg, és nem menni menni mint az ökör és maskarákban ordibálva segget riszálva vonulni minden évben, és akkor talán nem lenne ellen hetero felvonulás, nem döngölné még lejjebb a magyar meleg társadalom normális rétegének a "hírét" de hát így is a béka feneke alatt vagyunk kb...

Én teljes mértékben elítélem ezeket a felvonulásokat, semmi értelme, már több éve csak az megy, hogy idegesítik a magyar embert, és harcolnak a rendőrtagok azért, hogy ne verjék széjjel az egészet...ez nem felvonulás már,hanem nyílvános provokáció sajnos, és emiatt van itthon is ilyen meleg-ellenes környezet, és emiatt kell félnem, hogy jövőhéten mi lesz velem...mindenesetre én soha nem fogok ilyenen megjelenni, még akkor sem, ha valami nagy USA-beli sztár üzenetet küld a magyar melegeknek, hogy szépen kiálltak magukért...Sok országban sokkal elfogadottabb ez a tény mint tudjuk, és sokkal normálisabb egy ilyen felvonulás..nameg amit a sztár nem lát, pont azért látja szépnek...az alma kívülről szép, belül meg rohad...ez van.

|Cr.|

2010. aug. 17. 18:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!