Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem meleg?

"Miért lettem meleg?"
Talán azért mert gyenge morállal, vagy befolyásolható személyiséggel, vagy vagy nem kiegyensúlyozott érték rendel születél. Hominak nem születik senki! Viszont ha gyenge a jelleme, és nincs egészséges erkölcsi rendszere, kapható lesz erre a erőteljesen sulykolt divatra. (természetesen szándékos társadalmi leépítés. ahol több a homi, gyengébb az ország)
Ahogy a szlogen is mondja: "A jövő p.i.n.á.j.a a s.e.g.j.u.k"

kérdem én... ha divat, akkor miért szenved annyira az ember, amikor rájön, h meleg? 4 éve szembesültem vele és egyáltalán nem úgy éltem meg, h "de jó, király buli a pasikra bukni!"...
az ember magába roskad, és utálja, elítéli, megveti magát, és ameddig el nem fogadja, h ez a helyzete, addig depressziós is marad.. én is egy hulladéknak éreztem az életem (ezt már írtam korábban), évekig próbáltam megváltozni, és amikor már azt hittem sikerült, akkor ismertem meg a barátomat, akivel egymásba szerettünk és akivel boldogok vunk! úgyh NEM! ez nem divat dolog.. aki divatot követ, önként teszi és nem jár lelki fájdalommal (teszem azt pl, h milyen a frizurád v milyen ruhát hordasz..) ez a dolog adott, rajtad múlik hogy veszed ezt az akadályt.. próbálsz ellene kűzdeni, de akkor is az maradsz legbelül.. ):
elég kimenned az utcára, látni egy helyes srácot, és még ha úgy is éreztet, már épp felülkerekednél magadon, újra és újra visszaesel.. aztán idővel megelégeled, h még saját magaddal sem vagy őszinte, mert játszod a heterot és azt hiszem ez az a pont, amikor vagy öngyilkos leszel, vagy elfogadod magad..
ennyit akartam mondani...
20F

nem meleg, hanem b.u.z.i...
mindenkinek vannak problémái, neked ez... változtass, ha nem tudsz akkor se élj bu.zi életet!

nem... csak fogad el, hogy ez betegség, és akarj meggyógyulni...
első lépés, hogy nem "műveled" ezt az életstílust!

nem erről van szó!
Arról, hogy "ez" betegség!!! Vagyis ne akarják se azok a homokosok akik megpróbálnak beilleszkedni, és se azok akik nem, hogy elfogadjuk, mint egy természetes állapotot. Ezen kívül ne felejtsük el, hogy szándékosan terjesztik a homokosságot! Ez ugyanis egy mentális betegség, és nem genetikai!!!
Na erről van szó!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!