Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexualis segedeszkoz -...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexualis segedeszkoz - Lehet-e rossz vege, avagy kidobjam vagy sem?

Figyelt kérdés
Segitsetek nekem kerlek egy erdekes temaban! A felesegemmel 7 eve es 4 eve vagyunk hazasok. A napokban vettem egy segedeszkozt, (olyan mint egy ovszer) ami 2.5 cm-ert novel a peniszemen ami 13-14cm. Nem vagyok vele megelegedve, ezert szereztem be ezt az eszkozt, na meg a masik ok, hogy a felesegem (magat okolva) szeretkezes kozben ritkan van orgazmusa, kiveve oralis illetve mikor ujjal kenyeztetem. Viszont most szeretkezes kozben (ugy hogy hasznaltam a segedezkoszt) ket egymast koveto napon mindketszer orgazmusa volt kb 3 perc utan, amint felvettem a segedeszkozt. Megmondom oszinten orulok is neki (mivel oromet szereztem), de viszont megjobban elkeseredtem a tortentek miatt, es felerosodott bennem a "kisebbseg" erzes jobban! Tehat szerintetek mit tegyek maradjon az eszkoz vagy inkabb ne eroltessem, hogy megnyugodjak?? /Elnezest a hosszu uzenetert, de semmit nem akartam kihagyni!
2009. jún. 23. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Ha neked nem jó,inkább felejtsd el :) Feleséged megérti,eddig se panaszkodott(ahogy olvastam),és mivel veled van 7 éve, ne fog elválni ez miatt :) Ha te nem érzed jól magad azzal a segéd eszközzel akkor a szexre sem fogsz tudni koncentrálni :S Beszéld meg a pároddal. :)

Biztos beéli az eddigiekkel:)

És az eredeti mindig jobb,bármekkora is legyen ;)

2009. jún. 23. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:
92%

hát ez nehéz ügy....mi lenne ha csak alkalomszerűen használnád a segédeszközt?

de szerintem szerencsés vagy a feleségeddel, amiért nem panaszkodik, h neki csak néha van orgazmusa. az szerintem sem jó ötlet, h ezentúl csak a segédeszközzel szexeltek, merthát az valljuk be, kiscit elveszi így a hangulatát az egész dolognak. de alkalomadtán, belefér néhanéha, mikor extra örömöt akarsz okozni a feleségednek. és ettől még nekedsem kell rosszul érezned magad, ez olyan mintha (most magamról mondok példát) engem a páromn néha aktus előtt kielégít orálisan, és utána jön maga az aktus. (ottis van orgazmusom) ezis csak ilyen extra örömszerzés, h néha 2féle orgazmusom is lehet:)

2009. jún. 24. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ez hülye nyugati felfogás megint...

h a szex=orgazmus

és holmarad a meghittség?

a keleti népek tök máshogy gondolkodnak..az apró örömök számítanok..azok teszik egésszé a dolgot ..főleg házasoknál nem erről kéne szólnia h orgazmus hajszolás..

ha teljesen 1másra hangolódtok, akkor tuti menne, ezt nemcsak az ágyban értem..és beszéljetek teljesen nyíltana szexről, te meg neki erről az érzésedről..hajrá!

2009. jún. 24. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!