Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexualis segedeszkoz - Lehet-e rossz vege, avagy kidobjam vagy sem?

Ha neked nem jó,inkább felejtsd el :) Feleséged megérti,eddig se panaszkodott(ahogy olvastam),és mivel veled van 7 éve, ne fog elválni ez miatt :) Ha te nem érzed jól magad azzal a segéd eszközzel akkor a szexre sem fogsz tudni koncentrálni :S Beszéld meg a pároddal. :)
Biztos beéli az eddigiekkel:)
És az eredeti mindig jobb,bármekkora is legyen ;)

hát ez nehéz ügy....mi lenne ha csak alkalomszerűen használnád a segédeszközt?
de szerintem szerencsés vagy a feleségeddel, amiért nem panaszkodik, h neki csak néha van orgazmusa. az szerintem sem jó ötlet, h ezentúl csak a segédeszközzel szexeltek, merthát az valljuk be, kiscit elveszi így a hangulatát az egész dolognak. de alkalomadtán, belefér néhanéha, mikor extra örömöt akarsz okozni a feleségednek. és ettől még nekedsem kell rosszul érezned magad, ez olyan mintha (most magamról mondok példát) engem a páromn néha aktus előtt kielégít orálisan, és utána jön maga az aktus. (ottis van orgazmusom) ezis csak ilyen extra örömszerzés, h néha 2féle orgazmusom is lehet:)

ez hülye nyugati felfogás megint...
h a szex=orgazmus
és holmarad a meghittség?
a keleti népek tök máshogy gondolkodnak..az apró örömök számítanok..azok teszik egésszé a dolgot ..főleg házasoknál nem erről kéne szólnia h orgazmus hajszolás..
ha teljesen 1másra hangolódtok, akkor tuti menne, ezt nemcsak az ágyban értem..és beszéljetek teljesen nyíltana szexről, te meg neki erről az érzésedről..hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!