Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs kisebbségi komplexusotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kisebbségi komplexusotok a párotok mellett?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy nem érzitek magatól megfelelőnek, elég szépnek, elég helyesnek, elég intelligensnek mellette, de főként a külsőre célzok.
2009. jún. 11. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó "kismellű"! :D:D Én továbbra is otthagynám...senkinek nincs joga a lelkivilágodba gázolni, ezzel nem csak a kapcsolatban teheti tönkre az önértékelésedet, hanem a továbbiakban is, amikor már komoly társra vágysz és esetleg nem vele vagy. Téged így teremtett Isten, így vagy tökéletes. A nagy és kis mellnek is vannak előnyei. A kis mell például sokkal később nyúlik meg,a nagy ezerszer hamarabb. Szoptatás szempontjából pedig teljesen mindegy, hogy kicsi vagy nagy az a mell, nálunk a kórházban van olyan anyuka, aki kb 20 kg vaságyastól és majdnem mindenkinek adott tejet :):) Az a pofáncsapás vezetés után lehetne kicsit erősebb :):)
2009. jún. 11. 18:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ilyet hallok mindig összeszorul a szívem. Hogy lehet a nőket így megsérteni? Nem értem a pasikat, mit képzelnek magukról? Nem tudom akkor mit mondanának h a nő odaszólna lehetne kicsit nagyobb a farkad drágám, vagy lehetnél kicsit izmosabb, vagy az utcán meglátna a egy kigyúrt jóképű csávót, és megszólalna a nő: húú na neked is ilyennek kéne lenned, stb. 1000% h a pasi úgy kiakadna h még szakítana is. Csak a nőknek lehet a lelkébe taposni?!

Én is elgondolkoznék a kapcsolaton ilyen esetekben!

2009. jún. 11. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Szoktam neki mondani..hogy mit szolnál ha én azt mondanám neked hogy nem elég nagy a farkad...erre egyszerű frappánsat mond...:ameddig nem tudod teljesen bekapni addig ne szoljak semmit....neki mindig megvan a válasza....nekem is....engem igy teremtett a joisten...

köszi mindenkinek a bíztatást!!

2009. jún. 11. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha szereted és emiatt nem akarod elhagyni, én a helyedben felvenném a stílusát. Ha meglátsz egy jó csávót, aki bejön, akkor ugyanabban a hangnemben, ugyanabban a stílusban jegyzed meg, hogy édesem nézd milyen jó alakja van, neked is lehetne ilyen... vagy nézd azt a formás hátsót, bírnám ha neked is ilyen lenne. Szólni nem szólhat, ő kezdte :D
2009. jún. 11. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem a külső miatt sose volt senki mellett. Az egészséges önbizalmam megvan (:

Az intelligensség miatt néha vannak problémák. Szóval túl okos hozzám :D

16L

2009. jún. 11. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!