Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kisebbségi komplexusotok a párotok mellett?

Ha ilyet hallok mindig összeszorul a szívem. Hogy lehet a nőket így megsérteni? Nem értem a pasikat, mit képzelnek magukról? Nem tudom akkor mit mondanának h a nő odaszólna lehetne kicsit nagyobb a farkad drágám, vagy lehetnél kicsit izmosabb, vagy az utcán meglátna a egy kigyúrt jóképű csávót, és megszólalna a nő: húú na neked is ilyennek kéne lenned, stb. 1000% h a pasi úgy kiakadna h még szakítana is. Csak a nőknek lehet a lelkébe taposni?!
Én is elgondolkoznék a kapcsolaton ilyen esetekben!

Szoktam neki mondani..hogy mit szolnál ha én azt mondanám neked hogy nem elég nagy a farkad...erre egyszerű frappánsat mond...:ameddig nem tudod teljesen bekapni addig ne szoljak semmit....neki mindig megvan a válasza....nekem is....engem igy teremtett a joisten...
köszi mindenkinek a bíztatást!!

Nekem a külső miatt sose volt senki mellett. Az egészséges önbizalmam megvan (:
Az intelligensség miatt néha vannak problémák. Szóval túl okos hozzám :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!