Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs kisebbségi komplexusotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kisebbségi komplexusotok a párotok mellett?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy nem érzitek magatól megfelelőnek, elég szépnek, elég helyesnek, elég intelligensnek mellette, de főként a külsőre célzok.
2009. jún. 11. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

De, elég gyakran megvívom ezt magammal sajnos...

Az egész hátterében az önbizalomhiány van, ha azt sikerül valakinek legyőznie, boldogabb élete lesz:)

-ReapeR-23/F

2009. jún. 11. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van: a párom az,aki nem éri magát elég okosnak,helyesnek magát.Önbizalomhiánya van,de rajta vagyok az ügyön:)
2009. jún. 11. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan ember vagyok, aki szereti hallani azt amit a másik érez vagy gondol, a párom pedig olyan ember, aki szereti elmondni amit gondol, tehát gyakran a fülembe súgja ha mellettem fekszik, hogy imádja a fenekemet, vagy a cicijeimet, finom az illatom stb. Ezek pedig olyan megjegyzések amik amellett hogy iszonyat jól esnek, megnyugtatnak arról, hogy úgy szeret ahogy vagyok :)
2009. jún. 11. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát kinek ki ill. mi, mivel nálam klaszabb srác nincs (és ez ténykérdés), ezért nem. De lehet h van olyan aki igen ...
2009. jún. 11. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én érzem sőt tudom hogy neki az én testem nem jo....főként a mellem és a seggem úgymond nem olyan nagy....de nem vagyok lapos mert nagyon sokan megnéznek. Az a baj hogy ő nagymellpárti és amikor mondja hogy neked nagyobb mell kéne...meg ha megnéz egy nőt akkor mondja direkt hogy deszép nagy melle van. És nagyon nem esik jol....Eddig még soha senki nem mondta de még ehhez hasonlot se, viccből se...Ienkor visszaoltom, ha nagy mellett szeretnél akkor keressél mást vagy rakassál szilikkont a mellembe de ezt már dühből szoktam mondani. Az előző barátom nem szolt semmit azt mondta hogy nekem ez így szép ez áll jol. Azt is szoktam mondani hogy ha nem vagyok neked így jo akkor minek vagy velem. Azt mondta hogy szeret de azért jo lenne...

20L

2009. jún. 11. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincsen kisebbségi komplexusom. Jó néha mondom neki, hogy fogynom kéne vagy valami, de ő mindig megnyugtat, így vagyok jó ahogy vagyok, neki így tetszem és kész. Viszont sose éreztem azt mellette, hogy hátrányban lennék akármiben is vagy nem vagyok elég jó. Többnyire meg vagyok elégedve a külsőmmel is, kivéve azt a pár kilót, amit nem tudok eltüntetni, de az sem okoz igazából lelki problémát. Szerintem ennek a problémának az a megoldása, hogy az ember elfogadja saját magát. Ha ez megvan akkor nem lesznek majd ilyen komplexusai. Hinni kell a párunknak. Nekem sem ment mindjárt, de aztán sikerült.
2009. jún. 11. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem soha nem volt ilyen gondom, mindig tudtam, hogy nem véletlen van velem, szeret engem. Biztosan van bennem kivetnivaló, mert nincs olyan ember, akiben ne lenne, de átsiklunk egymás testi - lelki hibáin.

Az utolsó válaszolónak: Én úgy otthagynám azt a pasit, hogy csak úgy....Rendben van, hogy egyszer elmondja, hogy szereti a nagy mellett, de ez nem azt jelenti, hogy téged állandóan kellemetlen helyzetbe kell hoznia. Többet érdemelsz annál, minthogy ő rendszeresen megalázzon. Biztosan te is találsz benne kivetnivalót, nyugodtan hányd a szemére és hagyd el. Akkor majd meglátja, hogy az ember mércéje nem a melle és nem bántjuk meg azokat akiket állítólag párunknak választottunk.

2009. jún. 11. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Jajj mostmár nem utolsó válaszoló, hanem utolsó előtti, írtak közben, bocsi :) Utolsó voltam :)
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
18.05-ösnek! A második 18.01-es vagyok. Szerintem senkinek sem esne jól, ha ilyeneket mondanak neki. Engem is kis mellekkel áldott meg a sors, de hát istenem mit lehet tenni. Az első együttlétnél mindig aggódok, hogy mi lesz ebből, de mostani barátom hihetetlenül jól lekezelte. Előtte haverok voltunk, és mindig is a formás, nagymellű nőkre bukott, ezért nála még jobban aggódtam, viszont elég hamar megnyugtatott, hogy én így vagyok szép, nekem ez áll jól, és ő imádja őket velem együtt. Azt hittem lefolyok a székről, de ha azzal jönne hogy ilyen mellek kellenének neked, biztos hogy felpofoznám.
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát igen nem kezelem valami jol...azt mondja ienkor csak viccel..csakhogy én unom ezeket a vicceket. Nekem ienek vannak. Persze azt mondja hogy szeret meg minden. Most mondok egy konkrét példát. Megyünk a kocsiba vezet látott egy nőt a nyaka kifordult szabályosan. Utána megszolalt mien szép nagy melle van meg formás szép maga a nő...utána pofán csaptam kicsit....azt jött a nyali szöveg...Nem tudom hogy mit csináljak ne vegyek tudomást amit ezzel kapcsba. mond vagy háborogjak.

a 20L "kismellű":D

2009. jún. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!