Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nekttek nincs "kisebbségi...

Nekttek nincs "kisebbségi komplexusotok" a %-otok miatt? (80% alattiakhoz szól! :D )

Figyelt kérdés

:D De most komolyan... Én itt a gyakorin ebben a pontozós izében 76%-on állok, de én totál úgy érzem, hogy emiatt nem fogják komolyan venni a válaszaimat, mert én is mindig megnézem az emberek %-át, és aki 80-on felül van, azt komolyabban veszem, mint akinek kevés :S

Már gondoltam rá, hogy csinálok egy új regisztrációt, de amúgy rájöttem, hogy akkor "jópofiznom" kéne, hogy mindenképp jó %-ot kapjak, meg ilyesmi, és fel kellene áldoznom az Igazságot a %-omért, az meg nem lenne jó :(

Ti mennyire foglalkoztok ezzel, hogy ki hány %-os?

2010. júl. 7. 01:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én semennyire. Azt sem tudom, nekem hány százalékom van. Attól még ugyan olyan jó válaszokat adok, csak lehet h épp vkinek nem tetszik amit írtam.
2010. júl. 7. 01:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
énsem nagyon törődök vele:)
2010. júl. 7. 10:38
 3/4 Zümy ***** válasza:
100%
énse foglalkozom ezzel=)
2010. júl. 7. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elején még figyeltem a % alakulását. De most már nem érdekel. Inkább úgy válaszolok, ahogy jónak látom. Nem a % növelése a cél.
2015. jan. 11. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!