Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves fiúk, miért van kissebs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk, miért van kissebségi komplexusotok?

Figyelt kérdés

Kedves srácok,

miért zavar titeket ennyire, ha kiderül arról a csajról aki tetszik nektek, hogy biomatematikus vagy orvos? Mi a francért kezdtek el szabadkozni ilyenkor azért, mert nem mentetek egyetemre? Miért mondjátok ilyenkor rögtön azt, h ti is tanultatok volna tovább, csak nem volt meg hozzá az anyagi hátteretek? Mi a francért lesz rögtön ilyen hatalmas kisebbségi komplexusotok?

Miért nem tudjátok felfogni, h az egyetemi végzettség is teljesen uolyan mint a rendes szakma? Nem több se nem kevesebb.

2011. jan. 4. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te így fogod fel, a legtöbb ember nem! Emiatt van komplexusuk, ráadsául szerintem jogosan. Egy szakmunkás végzettség igenis "kevesebb", mint egy orvosi végzettség. Ráadásul általában(!) az illető szellemi képességeiről is árulkodik, ami meg nagyon meghatározó :S Egy férfi legyen okosabb nálam...
2011. jan. 4. 10:17
 2/9 nielindi ***** válasza:
kicsit off, de szerintem, ha valaki akar egyetemre/főiskolára menni az megy. annyi féle lehetőség van a rosszabb helyzetű embereknek, rengeteg ösztöndíj pályázat, kolesz, stb... sokhoz mundjuk jól kell tanulni. de mi másért menne az ember egyetemre, ha nem tanulni akar? :D szal az nem tanul tovább, aki nem akar. de ma már sokkal, de sokkal többet ér egy szakma, mint egy diploma. nagyon kevés a jo szakember. szóval szerintem senkinek sem kellene szégyenkeznie, aki nem ment egyetemre, hanem egy szép szakmát kitanult.
2011. jan. 4. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Néhány olya emberrel találkoztam már eddig, aki nem tanult tovább, de ennek ellenére igenis okos.

A második hozzászólóval teljesen egyetértek. Hülye indok anyagiakra fogni azt, ha valaki nem tud továbbtanulni. (Nekem sincsenek szüleim sem, dolgoznom is kell mellette, de ment)

2011. jan. 4. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első kérdezőnek:

Mit képzelsz magadról???Kinek hiszed magad???Ha azt hiszed hogy egy egyetemi pappírral többet érsz mit egy szakmunkás akkor tévedsz...Nem tagadom én is szakmunkámból élek egy olyan szakmunkából amiért keményen megdolgoztam és dolgozom rajta hogy továbbfejlesszem magam.Én a két kezemből élek és nem egy hitvány irodában ülök és unatkozom egész nap És elmondanám van ismerősöm aki itthon 8órában 300ezer ft-ot kézbe kapja.Amúgy gondolj bele mi lenne szakmunkások nélkül!Ki építené fel a házadat?Ki vezeti be a vizedet,gázodat,fűtésedet?Ha elromlik a kú...va kocsid akkor kihez viszed???Lassan már egy szög beveréséhez is szakembert hívnak mert erre nemképesek a túliskolázottak!!!!

Bocs a hosszú szövegelésért az eredeti kérdésre válaszolok:Nos nekem is kissebségi komplexusom lenne ha a nőm többet keresne nálam.Akkor megszégyenülve érezném magam,meg nem is.Ez amolyan férfi becsület dolog.Lehet hogy az egyenjogúság korát éljük de még mindig bennünk van az hogy a ház ura a férfi aki eltartja az asszonyt a gyerekeket.

Üdv!

2011. jan. 4. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nem hiszek magamról semmi extrát, te forgatod ki a szavaimat... Én azt mondtam, hogy egy orvosi végzettség többet ér, mint egy szakmunkás végzettség (mert szerintem ez tény), nem azt, hogy egy diploma többet ér, mint egy szakma, és nem is azt, hogy egy orvos többet ér, mint egy szakmunkás. Azt meg végképp nem mondtam, hogy egy értelmiségi ember többet ér, mint egy nem értelmiségi. És azt sem mondtam, hogy a szakmunkások nem hasznos tagjai a társadalomnak... Ne vádolj meg alaptalanul, mert azt nem igazán viselem jól...

Üdv...

2011. jan. 4. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vádoltalak alaptalanul!!!

Soraid közül csak a közöny és lenézés olvashatő amit elösször írtál!!!

Amit meg az orvosokról tudni kell...ritka hitvány kutyák!!!Tisztelet a kivételnek!!!!

Bocsánat a megfogalmazásomért!!!

ÜDv!

2011. jan. 4. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Na most ez érdekes, mert ha egy Nönél azt érzem, hogy a diplomája miatt egy magasabb, szuper értelmes réteghez képzeli magát, akkor el sem kezdek beszélni az iskolámról.

Az olyan ember aki lenéz azért, mert van egy diplomája egyszerüen szánalomra méltó.

Vannak emberek, nem mindenki, de sokan akik elmenek csinálnak valami diplomát, csak hogy legyen. A munkáját nem szereti, de büszke rá és többet nem keres mint egy jó szakember.

Én úgy vagyok vele, hogy érezzem jól magam akár asztalos, akár optikusként és kész. Akinek nem tetszik az ne is akarjon semmit Tölem.

2011. jan. 4. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Tényleg a szegény első nem akart semmi rosszat. Abban igaza van, hogy egyetem egyetem közt is van különbség. Szóval egy orvosin igen is többet kell tanulni mint egy asztalos vagy szakács képzésen.(én egyetemet és szakképzést is elvégeztem).

De ez szerintem nem jelenti azt hogy egy diplomás okosabb lenne mint egy szakmunkás. Van hogy egy 3 diplomás sokkal hülyébb és nehezebben fogja fel a dolgokat, mint egy egyszerű átlag ember.

A másik, hogy én biológián tanultam és ott volt az hogy mindenkinél jobbnak érezték az emberek magukat, mert ők kutatóknak tanulnak és hogy az milyen nagy szám. És ilyenkor szoktam pont az asztalos munkát felhozni.

Hogy melyik a fontosabb munka? Az asztalos nem 7 évig tanul hanem rövidebb ideig, hogy dolgozhasson de utána ő is folyamatosan képzi magát. Isteni bútorokat csinál a saját kezével amire nekünk kutató biológusoknak szükségünk van. De fordítva a mi kutatási eredményeinkre hogy jújj van még egy amőbafaj, vagy hogy nem kalciumot hanem foszfort nyomat ki magából egy növény arra semmi szüksége nincs az asztalosnak. Akkor ilyen megvilágításból az asztalosi munka sokkal fontosabb mint egy kutató biológusi..

2011. jan. 4. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Jah és még annyi, hogy a rendes emberek számára is tudjunk valamit kutatni nagyon kevés az esélye 1:10000.... Pl a vírusok ellenszerét vagy új gyógymód feltalálását. És nem is biztos hogy hatásos mindenkinél.
2011. jan. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!