Lányok nektek ez nem szokott rosszul esni? és ilyenkor nincsen kisebbségi komplexusotok? Szóvá teszitek a párotoknak? Miért csinálják ezt?
tegyük fel ültök egy buszon és előttetek ül egy csaj, jól néz ki és bámulja a pasidat és a pasid is nézi őt.
vagy a barátod megnéz más csajokat, akik vele szembe jönnek, és végigméri őket.
és ha bámulja egy lány a pasid is nézi őt, holott te mellette vagy
Én, ha észrevettem mindig szóvá tettem a páromnak(de csak finoman).
Mire a férjem lett mind a ketten kinőttük ezt a rossz szokásunkat. :)
Az valamilyen szinten természetes, hogy a férfiak megnéznek más nőket is az utcán. Az már jóérzés, és intelligencia kérdése, hogy ezt mennyire nyíltan teszik, mert igenis megalázó a partnernő számára.
A volt férjem olyan szintre fejlesztette ezt a dolgot, hogy szinte férletolt az utcán, csak jobban lásson... nem hiába lett belőle ex... a mostani férjem tisztel és szeret annyira, hogy ezt nem csinálja. Megtiltani nem lehet,mert mindenkinek joga van odanézni, ahova akar, másrészt ha már úgy kell rászólni, háááát.....
Párom erre azt mondja, hogy hűséget fogadott és nem vakságot :)
Én meg kedvesen mondom neki, hogy csorgasd csak a nyálad, túl jó nő hozzád.
Tehát mi poént próbálunk csinálni belőle.
szia! az én vőlegényem is megnéz más lányokat, nem mindenkit meg nem is csorgatja a nyálát, csak 1-2pillantás, én is megnézek más pasikat. meg van h ő lát egy csajt és mutatja nekem is ha vmi jól/rosszul áll rajta, de van h én mutatok neki az utcán egy csajt h "nézd de jó szoknyája van, vagy h nézd de gáz ez a nadrág rajta" szóval jól elvagyunk ezen a téren, ha folyton megbámulna másokat azt már nem tűrném el! am a munkája miatt folyamatosan találkozik emberekkel(buszvezető), tehát még akarva-akaratlan is megnéz mást is. de mindig az van a végén h én vagyok neki a legszebb:) így felesleges ezen aggódnom:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!