Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tulsulyos 30-as ferfiak,...

Tulsulyos 30-as ferfiak, nektek van kisebbsegi komplexusotok?

Figyelt kérdés
30/N vagyok,nekem sok gondot okoz a tulsuly.
2011. jan. 21. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, az én férjemnek sajnos nincs. ha lenne, legalább megpróbálna változtatni. nekem is van mit még leadni, de teszek érte, pont a kisebbségi k. miatt. 3szor szültem, 14 kg-ot már leadtam, még 10-et szeretnék.
2011. jan. 21. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen problémát nem okoz a túlsúly. A párom ekkorának szeret, amekkora vagyok :) Egy ideje nekiálltam diétázni és mozogni, de nem azért, hogy megfeleljek különféle elvárásoknak, hanem önmagam miatt.
2011. jan. 21. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Amit lefelejtettem, hogy 33/F
2011. jan. 21. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló, ezt szinte szóról szóra írhattam volna én is!!! Annyi a különbség, hogy nekem 2 gyerekem van :) Tavaly 15 kilót fogytam, de még azért van bőven. A férjemen 30-40 kiló súlyfelesleg van..... :(:(:(:( Én az egészségét féltem nagyon, a trigliceridje az egekben. Ráadásul a családjában mindenki szív és érrendszeri betegségre hajlamos, alma típusú elhízottak. Apósomnak 50 éves kora előtt már agyinfarktusa volt, szóval van mitől tartania...
2011. jan. 21. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom,hogy ez ellen lehet tenni. Meg kell próbálni lefogyni, és akkor csökkenni fog a komplexus is!
2011. jan. 21. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!