Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 éves kapcsolat után a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éves kapcsolat után a szex megszokottá, már-már unalmassá vált, semmi új nincs benne. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Érzelmileg rendben vagyunk, de a szex már nagyon silány. Kevesebb is van és akkor is csak azért, hogy gyorsan kielégüljünk és kész, nincs benne fantázia. Mit tennétek?

Légyszi írjátok oda, hogy fiú vagy lány írta a kommentet.

2009. máj. 22. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kipróbálnám 1 extrém helyen, ahol nagy a lebukás veszélye :) 20/L
2009. máj. 22. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Miért nem probáltok ki új helyszineket, figurákat.

Az szokott segíteni a kapcsolatban.

Leültetek ezt megbeszélni, hogy ez miért lehet?

Krisz

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Más pózok, szex extrém helyeken.
 4/10 anonim ***** válasza:
Adjatok neki körítést.Előtte igényes vacsora (az is jó, ha csak szépen megterítesz), tánc, akár odahaza is. Adjatok neki időt, főleg az előjátéknak. Ne a kielégülés legyen a cél, hanem a másik kényeztetése.
2009. máj. 22. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs, lány vagyok, sokéves házas.
2009. máj. 22. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
kasztrálás
2009. máj. 22. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én tegnap speciel egy vendéglátó egység budijában próbáltam ki. Életemben sosem csináltam még ilyet, először picit fura volt, de aztán nagyon élveztem :)

Próbáljátok ki :)

2009. máj. 22. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Az is fontos hány évesek vagytok,lány vagy?

Ha lány vagy:lepd meg.Mondjuk ha elutaznak a szüleid,hívd át a barátodat,készíts be vmi jó zenét és kezd el Neki táncolni.Legyél szexi ruciba,egy kis smink...vagy akár csak simán hívd át és amikor megkérdezi,hogy miért hívtad,mondd azt pl.:"nagyon megkívántalak és arra gondoltam,hogy egy kicsit szórakozhatnánk!"Ezt persze szexisen,csábítóan mondd Neki...(:

Sok sikert!

lány vagyok.

2009. máj. 22. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
20%

Volt már ilyen kérdés, és REMEK válaszok születtek!

Valami meggátol abban, hogy visszakeress?

Nos: az a jó szexben is meg fog gátolni.

2009. máj. 22. 18:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú, semmi újban nincs benne a csajom, se házi videó se semmi ami engem érdekelne, nem is kívánom a szexet már...
2009. máj. 22. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!