Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most komolyan srácok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogobella69 kérdése:

Most komolyan srácok?

Figyelt kérdés
Most komolyan itt minden második kérdés vagy az hogy 30 évesen szűz vagy 20 centis bréje van 12 évesen. Itt mindenki vagy született tehetség vagy örök vesztes ?:D
2011. aug. 6. 15:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

16:41

ha egy 15 vagy 20 centis fájdalmat okoz, az azért van, mert vaginizmusod van, ez egy betegség, lehet, hogy lelki eredetű, lehet, hogy testi

kezeltetni kell

2011. aug. 6. 16:48
 22/27 anonim ***** válasza:

16:18

Ha már ennyire válogatós vagy és nagyképű(mondjuk szerintem még csaj sem vagy)

akkor gondolom te is tökéletes vagy, eredeti nagy mellek 90-60-90-es testalkat, megvagy 170centi és szép szimmetrikus az arcod.

2011. aug. 6. 17:02
 23/27 anonim ***** válasza:

ma 16:01!

Nagyon igazad van!

2011. aug. 6. 17:11
 24/27 anonim ***** válasza:

ma 16:18!

Azért ne legyél ennyire nagyképű. Lehet, hogy ha kiraknál ide magadról egy olyan képet, amin a tested is látszódik, kapnál te is elég kritikát a férfiaktól. De te amolyan plázapics@ lehetsz, ahogy az írásaidból kiveszem:D

2011. aug. 6. 17:16
 25/27 anonim ***** válasza:

16:48-as, 67%-os valaszolo: ne remisztgesd a lanyokat egy olyan szexualis funkciozavarral, amit hozzaerto orvosok es nogyogyaszok is csak reszletes vizsgalatok utan szoktak diagnosztizalni!

Egyebkent mar mashol is olvastam a valaszaidat, a stilus miatt felismerhetoek, es latom, tovabbra sem hagytal fel az altalanositassal, valamint azzal, hogy a sajat elkepzeleseidet makacsul kiterjeszd a Fold (vagy legalabb Magyarorszag) osszes nojere...

Neha ugy erzem, hogy igazabol csak provokalsz es valojaban te sem hiszed el, amiket irsz!

2011. aug. 6. 17:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy beteg lennék. Élvezem a szexet, egyszerűen ilyen a testem. Nem tudok nagy farkat befogadni. Na bumm... Akkor egyből rohanni kell dokihoz, mi? Hmm micsoda egy borzalmas nőszemély vagyok... :D
2011. aug. 6. 17:28
 27/27 anonim ***** válasza:

szerintem a 21/L csak egy unatkozó 14-15 éves ...

a lányok nem szeretik a túl nagy péniszt,van olyan csaj akinek a 15 cm-es nem fér be

ahogy a fiúknak se ugyanakkora a péniszük,a lányoknak se ugyanakkora a vaginájuk .....

2011. aug. 26. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!