Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a huszonéves srácok komolyan tudnának venni egy náluk jóval fiatalabb lányt?
Szerintem komolyan persze :) Nekem volt fiatalabb,idősebb barátnőm egyaránt,és volt olyan,hogy a fiatalabb érettebb gondokodással rendelkezett,mint a 25 éves :)
23/F
nem tudnálak komolyan venni,mert még nem élted meg a dolgokat,nem kaptad meg az élet kötelező pofonjait,és még sorolhatnám.
24/ff
Szerintem sem....igaza van a kérdezőnek!Én 18 évesen többet megéltem,mint egy 30 éves....és ezt most komolyan irom :S Sajnos hamar kellett felnőnöm,és ez magával huzott sokmindent...szóval nincs korhoz kötve :)
23/F
Nagyon komoly xD
szerintem teljesen racionális egy 18 körüli lány kapcsolata egy 5-7 évvel idősebb fiúval..
20ff
Kedves Kérdező!
Ha a nálam fiatalabb lány komolyan néz a jövő felé, akkor természetes, hogy ez a gondolkodásmód kölcsönös. :)
Michael
63%
"nem tudnálak komolyan venni,mert még nem élted meg a dolgokat,nem kaptad meg az élet kötelező pofonjait,és még sorolhatnám.
24/ff"
Nekem inkább az a véleményem, hogy te nem kaptál még pofonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!