Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudom, hogy nem ez a lényeg, de bejön nektek ha egy huszonéves lánynak saját autója van? Nem luxusra gondolok, hanem egy egyszerűbb 10-15 éves kocsira. Egyáltalán mennyire izgat ez titeket ha nektek még nincsen?
Nem ez az elsodleges szempont, ahogy te is irtad. A mobilitast azonban nagyban megkonnyit, pl. ha tavolabb laktok egymastol. A lany igy konnyebben mehet a fiuhoz, ami azert, valljuk be, egy kicsit sertheti a srac onbecsuleset, hogy nem o viszi a lanyt ide-oda, hanem forditva. De ez legyen a legkisebb problema.
En nem ugy keresek baratnot, hogy legyen sajat kocsija, nem mintha jelenleg keresnek barkit is.
Az nem baj ha egy Nönek nincs autója, de ha egy Férfinak nincs az elfogadhatatlan.
Saját tapasztalat.
Őszinte kérdés, őszinte válasz: zavarna...
Talán csak a korom miatt, 17 éves vagyok, de én élvezem, hogy fuvarozom a lányokat ide-oda, és hát ez olyan férfias dolog, nekem sértené az önérzetem...
Engem egyáltalán nem izgat ,hogy van e autója.
Én nekem van jogsim meg pénzem autóra ,de szeretek kerékpározni mert fitten tart és nem lustulok el mint sokan..
Hogyha ezt elfogadja a lány akkor oké ,ha nem akkor mehet isten hírével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!