Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az egyenlő megítélésér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az egyenlő megítélésért cserébe vállalnátok ezeket a nehézségeket?

Figyelt kérdés

Amit most leírok, természetesen mese, soha nem lesz ilyen, de azért van fantáziánk, hogy használjuk.

Itt az oldalon rendre felmerül a kérdés a sokat szexelő férfiak és nők megítéléséről.

A magam részéről én soha nem ítélkeztem és a tököm tele van már a lakatos-kulcsos zöldséggel is.

Viszont azt is el kell mondanom, hogy bár elvileg remekül hangzik a szabad szex, de ti csak a jót látjátok az egészből.Rengeteg hátulütője van. Leírnám őket röviden, ti pedig próbáljátok elképzelni!

Férfiként nem elég rámosolyognod valakire. Oda kell menned, vállalva a lebőgést.Mondanom sem kell, gyakran van ilyen, sőt, az esetek túlnyomó részében. Csúcsformában kell lenned, mert a másik fél csak akkor kezd el érdeklődni utánad, ha azonnal lenyűgözöd. Hibát nem véthetsz, különben azonnal lapát. Ha nem vagy elég határozott, kinevetnek.Ha túlságosan az vagy és nem jössz be a másiknak, könnyen kaphatsz egy gyilkos megjegyzést, vagy rosszabb esetekben egy pofont vagy érzékeny pontra irányuló rúgást is.

Előfordulhat, hogy valakitől teljesen begerjedsz, mert úgy néz ki és úgy mozog, ráadásul incselkedik is veled, az utolsó pillanatban mégis visszalép és kiröhög.

Nem válogathatsz, adott esetben akár a legcsúnyábbal is be kell érned, mert más azon az estén nem hajlandó szóba állni veled. Azonban lehetséges, hogy még neki is kevés leszel, úgyhogy maradsz egyedül vagy megalázod magad és pénzt fizetsz valakinek, mert másként a kutya sem lenne kíváncsi rád.

Legvégül: ne adja Isten, egy olyan lánynak próbálsz udvarolni, aki egy helyi nagymenőnek a barátnője és te nem tudsz róla. Jobb esetben megúszhatod egy pofonnal vagy lökdösődéssel, rosszabb esetben viszont akár a kórházban is ébredhetsz.

Szóval hölgyeim, ha megkaphatnátok az egyenlő megítélést és a "vállveregetést" másoktól, de vállalnotok kellene ezeket a feltételeket, akkor belemennétek?

(Természetesen mindez így együtt ritkán fordul elő egyetlen férfinál, de külön-külön sajnos elég gyakran.)

2011. aug. 5. 23:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
48%

"mégis elvárják, hogy te menj oda"

Az a logika, hogy nem azt várják, hogy te menj oda. Ezek ostobák.

2011. aug. 6. 00:38
 32/33 A kérdező kommentje:

00.35

Ha már ez is hímsovinizmus lenne, az már régen rossz.

Teljesen korrekten, tárgyilagosan írtad le a helyzetet.

Meg kell mondanom, sok mai lány engem arra a hülyegyerekre emlékeztet, aki megtalálta a papa pisztolyát és játszani kezd vele, vagy ami még rosszabb, elviszi magával, hogy a haverok előtt menőzzön vele.

Az a baj, hogy nagyon sok mai lány megszokta, hogy seregnyi férfi udvarolja körül őket és ezért úgy gondolják, nekik ezt is szabad.A hatalom rengeteg embert megszédít, főleg őket, mivel általában máshoz nincs is tehetségük, sem kitartásuk.

Természetesen a nem ilyen természetű lányokra nem vonatkozik a hozzászólásom, ezért kérem őket, hogy ne is vegyék magukra!

2011. aug. 6. 00:44
 33/33 anonim ***** válasza:

Őőő.. Én ezt úgy értettem, hogy vannak azok a lányok, akik bunkóznak. Mégis szinte minden nő elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen. A logika itt van: ha már úgyis a nők választanak, nem lenne egyszerűbb nekik odamenni a kiszemelt csávóhoz?

Nos, nem, mert a nőket is ki lehet kosarazni... Szóval ez így értelmetlen, de értitek? XDDD

Tudom, hogy nem. Már én se értem. xDD Igazad van, hozzászóló; ezek ostobák. Mégis ők képviselik a mai fiatal lányok javarészét.

Köszönöm, kérdező, hogy egyetértünk. :)

2011. aug. 6. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!