Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, az egyenlő megítélésér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az egyenlő megítélésért cserébe vállalnátok ezeket a nehézségeket?

Figyelt kérdés

Amit most leírok, természetesen mese, soha nem lesz ilyen, de azért van fantáziánk, hogy használjuk.

Itt az oldalon rendre felmerül a kérdés a sokat szexelő férfiak és nők megítéléséről.

A magam részéről én soha nem ítélkeztem és a tököm tele van már a lakatos-kulcsos zöldséggel is.

Viszont azt is el kell mondanom, hogy bár elvileg remekül hangzik a szabad szex, de ti csak a jót látjátok az egészből.Rengeteg hátulütője van. Leírnám őket röviden, ti pedig próbáljátok elképzelni!

Férfiként nem elég rámosolyognod valakire. Oda kell menned, vállalva a lebőgést.Mondanom sem kell, gyakran van ilyen, sőt, az esetek túlnyomó részében. Csúcsformában kell lenned, mert a másik fél csak akkor kezd el érdeklődni utánad, ha azonnal lenyűgözöd. Hibát nem véthetsz, különben azonnal lapát. Ha nem vagy elég határozott, kinevetnek.Ha túlságosan az vagy és nem jössz be a másiknak, könnyen kaphatsz egy gyilkos megjegyzést, vagy rosszabb esetekben egy pofont vagy érzékeny pontra irányuló rúgást is.

Előfordulhat, hogy valakitől teljesen begerjedsz, mert úgy néz ki és úgy mozog, ráadásul incselkedik is veled, az utolsó pillanatban mégis visszalép és kiröhög.

Nem válogathatsz, adott esetben akár a legcsúnyábbal is be kell érned, mert más azon az estén nem hajlandó szóba állni veled. Azonban lehetséges, hogy még neki is kevés leszel, úgyhogy maradsz egyedül vagy megalázod magad és pénzt fizetsz valakinek, mert másként a kutya sem lenne kíváncsi rád.

Legvégül: ne adja Isten, egy olyan lánynak próbálsz udvarolni, aki egy helyi nagymenőnek a barátnője és te nem tudsz róla. Jobb esetben megúszhatod egy pofonnal vagy lökdösődéssel, rosszabb esetben viszont akár a kórházban is ébredhetsz.

Szóval hölgyeim, ha megkaphatnátok az egyenlő megítélést és a "vállveregetést" másoktól, de vállalnotok kellene ezeket a feltételeket, akkor belemennétek?

(Természetesen mindez így együtt ritkán fordul elő egyetlen férfinál, de külön-külön sajnos elég gyakran.)

2011. aug. 5. 23:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Elnézést az itt-ott előforduló helyesírási hibákért, nemcsak az írásra figyeltem.
2011. aug. 5. 23:49
 22/33 anonim ***** válasza:

A képről pedig:

Nincs önbizalmam.

A nő erre nem biztos, hogy azt mondja, hogy majd randira hívank, mert neki sem mindig mindegy, hogy ki hívja és lehet csúf.

Ha sok a lotyó, akkor a férfi is mondhatja, hogy majd dugok egyet.

Nincs pénzem:

Úgyis fizetnek majd helyettem. Aki hagyja magát, az megérdemli, hogy csődbe menjen.

Hát igen, itt tényleg megszívta a pasi, mert itt jön az, hogy régen a pasi dolga volt a dolgozás.

Nincsenek tanulmányaim:

Bocs, én k..sznám az ilyen nőt a kukába, főleg ha így gondolkodik.

A pasi sem lenne jó semmire. Ha nem ők tehetnek róla, akkor is lehet ezen javítani.

Nincsenek barátaim

Ez mindenkinek rossz. Ezt nem is értem. Bár én senkiben sem bízok 100% -ban. De nem hiszem, hogy ennek a nemhez köze lenne.

Unalmas vagyok:

Nekem nem kell unalmas nő. Pasi sem.

Gondolom másnak sem. Dugni pedig mindenkivel lehet, ha szép, pasival is.

Csak a hülye dolgok érdekelnek:

Én nem fogok úgy tenni, mintha érdekelne egy hülye dolog, legalábbis hosszú távon nem. A nő is tud egyébként rövid távon tolerálni.

Csendes típus vagyok:

Ez pedig mindenkire voantkozik, hogy szépnek kell lenni.

szerintem ez egy szar táblázat.

2011. aug. 5. 23:53
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább neki kellene irigyelni téged.

Nem hiszem, hogy a sex miatt lett vége köztetek, ha igen, ez nagyon szomorú....

De nem csak a lányok szokták így kiélni amgukat, hanem a fiúk is, pl. akik azt a kulcsos f..got terjesztik.

2011. aug. 5. 23:57
 24/33 A kérdező kommentje:

23.53

A táblázat arra utal, hogy a férfiak sokkal jobban tolerálnak a nőknél ilyen negatív tulajdonságokat, fordítva viszont már nem működik a dolog.

A párod szerencsés ember, hogy ilyen társa van. :)

2011. aug. 5. 23:59
 25/33 A kérdező kommentje:

23.57

Nem a szex miatt lett vége. Az isteni volt vele.

Azért lett vége, mert a kapcsolatunk végére elviselhetetlenné vált a természete. Mindig kritizált, beleszólt az életem legapróbb történéseibe is.

Csak egy példa: Egyszer az OTP-be kellett mennem. Felhívtam, hogy később tudunk találkozni, mert sokan vannak még előttem. Erre akkora patáliát csapott, hogy csak lestem, merthogy "én nem nézem őt még ennyibe sem."

Nem tehettem róla, hivatalos ügy volt és nem tűrt halasztást.

2011. aug. 6. 00:04
 26/33 anonim ***** válasza:

Ha te nő lennél és nagyon sexy, szerintem te sem dugnál csak egy kis pénzért, hírnévért stb...

Ez pedig azért van, mert te nem vagy olyan. Nem hiszem, hogy a nőnek más lelke van, mint a férfinak.

Szerintem jól jártál, hogy vége lett ez a kapcsolat, ez a lány még egy hülye gyerek volt. Vagy csak jó kifogást talált a szakításra. Nem volt ezek szerint alkalmas egy kapcsolatra.

Nekem nincs párom (nem is volt még, ha érdekel, akkor csók sem), de erről senki sem tehet. Én vagyok az oka, hogy az történt, ami történt.

2011. aug. 6. 00:11
 27/33 A kérdező kommentje:

0.11

Akkor sok sikert kívánok neked és remélem, hogy utána is megmaradsz embernek! :)

És remélem, hogy haamrosan nekem is lesz párom.

2011. aug. 6. 00:19
 28/33 A kérdező kommentje:
"hamarosan"
2011. aug. 6. 00:20
 29/33 anonim ***** válasza:
Én is remélem és kívánok minden jót, sok szerencsét;)
2011. aug. 6. 00:29
 30/33 anonim ***** válasza:

Én értem, mit akar mondani a kérdező.

Vannak olyan lányok, akikhez odamész beszélgetni, mert tetszik, és folyton becsmérel, leszól, kinevet. Nálunk megvan a hátulütője az ismerkedésnek, hiszen kikosarazhatnak.

Példa: odamész egy lányhoz, aki elküld a halál f*szára, és még te vagy a bunkó, hogy odamentél. DE: ha ő jön oda hozzád, és kedvesen, finoman a tudtára adod, hogy nem... akkor is te vagy a bunkó, mert leráztad.

Ezzel nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, hanem vannak ilyenek. Tudom, hogy ők azok, akik hiányoztak észosztásnál, és nem keverem őket össze a normál nővel. De ha belegondolsz, mikor odamész, az esetek 95%-ában bunkó módon leráznak, mégis elvárják, hogy te menj oda; akkor ebben mi a logika? (Tudom, a nőkben ne keressünk logikát - ezt a legtöbb nő beismeri, nem bántásból mondtam :))

Remélem, nem néztek hímsovinisztának, nem vagyok az, csak leírtam, amit gondolok. :)

2011. aug. 6. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!