Milyen székletlazító gyógyszerek és természetes készítmények vannak amik hatásosak és rendbe tudná tenni a kakilási nehézségeket?
2 és fél éves a kislányom és nem kakál kb 1 hónapja, szervi baja nincs a házi orvos vizsgálta, azt mondta nem lelki, de szerintem az. Eddig nem volt gond, 5 hónapos a kistestvére ez is biztos közrejátszik, meg ha kakált is bogyózott. Most ott tartunk hogy 5 nap után rengeteg laevolaccal meg cseppel kakál de hatalmasat meg nagyon keményet és fél tőle ha kakálni kell.
Tudom hogy sokat kell itatni az megy is mert szeret inni, meg rostosat kéne ennie, ezzel gond van mert válogatós. Ezért kéne valami szer amiből kevés elég és hatásos.
Akinek hasonló gondja volt és talált rá megoldást írjon.
ez használt barátnőméknek
Nekünk sem hat a Laevolac. Van még Duphalac (nem biztos, hogy jól írtam), de szerintem, olyan, mint a Laevolac, ezt még nem használtam.
Mira baby vizet is próbáltuk, de egy idő után azt is megszokta.
Opium 5ch homeós golyó, talán ez segített, másfél hétig naponta volt kaki, de utána visszaesett. Próbáltuk újra adni, de akkor már nem volt hatása.(
Kreon 10000E kapszula. Naponta 3xfél. Ez bevállt, de leállítottak róla, hogy dolgozzon a saját szervezete is, necsak gyógyszerre kakáljon. Vény nélkül kapható.
Jelenleg nem adok semmit a fiamnak, két naponta van kaki. Mi is az étrenden újítottunk. Naponta legalább 1 szilva, vagy barack, körte. Mandarint, narancsot eddig ette, de most már kiköpi, pedig ezek is jók lennének.
Ebédre valami főzelék vagy amibe van zöldség azt kap.
Uzsonnára kb 3 naponta adok magvas(nem a puffasztott pelyheket) műzlit, amit joghurttal és tejjel készítek és teszek bele oldódó zabkorpát. Na ez eddig tuti, hogy meghozta a hatását. Ja és darabolok bele gyümölcsöt. És mese nézés közben bekanalazom neki, a székben űlve nem mindig fogadja el.
Sajnos mi is sokmindent kipróbáltunk, de egy idő után megszokja a szervezete.
09:24-es vagyok:
Amiket kerüljetek: burgonya, rizs, kakaós dolgok, bab, borsó, répa. Az utolsó hármat én adom, de csak nagyon kicsit. Illetve a banán. Alma valakinél fog, valakinél meghajt.
Ha úgy érzed, hogy lelki eredetű a gond, akkor ez csak átmeneti. Tudom ez sem jó, de már meg tudod vele beszélni és idővel rendeződni fog. Bíztatsd és dícsérd, amikor kakil.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!