Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen székletlazító gyógyszer...

Milyen székletlazító gyógyszerek és természetes készítmények vannak amik hatásosak és rendbe tudná tenni a kakilási nehézségeket?

Figyelt kérdés

2 és fél éves a kislányom és nem kakál kb 1 hónapja, szervi baja nincs a házi orvos vizsgálta, azt mondta nem lelki, de szerintem az. Eddig nem volt gond, 5 hónapos a kistestvére ez is biztos közrejátszik, meg ha kakált is bogyózott. Most ott tartunk hogy 5 nap után rengeteg laevolaccal meg cseppel kakál de hatalmasat meg nagyon keményet és fél tőle ha kakálni kell.

Tudom hogy sokat kell itatni az megy is mert szeret inni, meg rostosat kéne ennie, ezzel gond van mert válogatós. Ezért kéne valami szer amiből kevés elég és hatásos.

Akinek hasonló gondja volt és talált rá megoldást írjon.

2011. okt. 28. 06:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az almából két féle van

azért van, amelyik megfog, és van, ami hajt

2011. dec. 30. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat és tudom ,hogy régi a kérdés,de nálunk nem vált be a tejtermék és attól lett kemény a kaki.Mivel laktóz érzékenység volt a gond.
2012. dec. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!