Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha egy lány leszbizik a barátnőjével?
Én is szakítanék vele.
Döntse el,hogy férfit vagy nőt akar.
22F
Az a sráctól függ, h annak veszi-e. Ha nem tisztázzátok előre, h nem számít megcsalásnak, akkor annak számít. Az én mostani barátom előre bejelentette, h "azonos neművel nem megcsalás", már ha csak csókról van szó maximum. A szex az szex, tök mindegy, kivel. Egyszer sikerült kiütnöm magam, nem volt tervben, csak minden összejött, nem ittam sokat, csak a körülmények miatt jobban megütött, mint gondoltam. Nem emlékszem kb semmire, arra sem, h ez igaz-e, de a csaj és az én pasim is azt állítják, h smároltunk.. A csaj biszex, szóval lehet. Egyikük sem sértődött meg ezen. Ha sráccal lett volna bármelyikünk együtt, komoly (és jogos) hiszti lett volna belőle, ezt poénnak vették. SŐT, ők húzták elvileg az agyunkat, h csókot akarnak..
De volt olyan pasim is, aki szakított volna emiatt.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!