Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy másik lánnyal kényeztetjük egymást, az is megcsalásnak számít? (lány vagyok)
Van egy párkapcsolatom, és a párom barátjának a barátnője kinézett magának (bi), és én is kíváncsi vagyok, milyen egy lánnyal. Már felvetődött az ötlet, hogy csináljuk négyesben, rajtam kívül mindenki belement, ha én cask a lánnyal szeretkeznék, a párom azt megcsalásnak venné?
(Fordított esetben én nem venném annak, ha ő egy fiúval volna együtt..bár utána járnék, nem vonzódik-e jobban a fiúkhoz mint a lányokhoz)
Én 18 vagyok, párom 26, bnőm 22 az ő barátja 30.
én nem venném annak, inkább be akarnék szállni 3.nak :D
viccet félre téve furán néznék a barátnőmre, nemtom...
Természetesen az. Igaz, hogy más lány-lány között egy szex mint fiú-lány között de megcsalás. Inkább maradjon ez csak kíváncsiság, hogy vajon milyen lehet egy lánnyal mint annak, hogy megcsald vele a párod.
18/L
Ez a te életed a te döntésed .Ez nagyon intim dolog.
Ha fontos neked a barátod véleménye akkor kérdezd meg mit szol hozzá.Ha nem akkor ne.
De az utolagos lelkifurdalást inkább jobb megelőzni.
Igen, annak számít.
Mindegy, hogy kivel - a szándék a fontos.
Ha a 4-be benne lenne, biztos r-hadtul szeret...
Eszem megáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!