Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít ha a családom (19 lány) és a párom tudta nélkül cseteltem egy sráccal és mezítelen képet küldtem magamról arc nélkül /bugyi, fűző/? Kb 8-15. Nem találkoztunk soha és nem is akarok vele.
Szerintem a megcsalás jóval korábban kezdődik, minthogy lefekszel egy másik emberrel. Ha gondolatban elkezdesz játszadozni vele, nagyon könnyen meg fog történni a valóságban is.
Fordítsuk meg a dolgot: te mit gondolnál, ha a párod a te tudtod nélkül, azért mert jó pasinak akarja érezni magát, azokkal a szavakkal csetelne, amikkel te, és olyan tartalmú képet küldene/kapna lányoktól, mint amit te küldtél?
Én nagyon kiakadnék, és elszomorodnék, és megcsalva érezném magam, ha a feleségem elküldené a meztelen fotóját bárki idegennek. Szerintem a hűségbe és a szerelembe ez nem fér bele, akkor sem, ha jól esik, mert valahol egy kicsit a párod elárulása, és ha sok ilyen történik, előbb utóbb a párkapcsolatod véget fog érni.
Ez akkor is nagy hülyeség lett volna, ha facéran csináltad volna. Egyáltalán nem csodálkoznék, ha azok a képek már önálló életre keltek volna a neten, és kínos lenne beléjük futni.
Amúgy én egyszerűen nem tudnék egy olyan nő felé közeledni, aki közszemlére tette magát. szóval előbb gondolkodni kéne.
Figyi!Megbántam és nem azt kértem,hogy szóljatok le,csak egy véleményt!Kioktatni nem kell!
Az első válaszolónak pedig:Te még sose csináltál hülyeséget???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!