Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lány más lánnyal csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lány más lánnyal csinálja az megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés
Ez egy mély filozófiai kérdés szerintem. Más nem jár a hölgyben végülis.
2010. dec. 27. 19:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a másik hölgy ujja, orra, füle, lábkörme és egyéb testrészei. Tulajdonképpen a megcsalás akár gondolat szintjén is végbemehet. Ha ennek vannak fizikailag manifesztálódott jelei, akkor beszélhetünk megcsalásról.
2010. dec. 27. 19:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a srác is ott van-e vagy nem :)
2010. dec. 27. 19:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nos megcsalás, az ok: nem nemtől függ, hanem mással való szerelem illetve szexualitás kiélése.
2010. dec. 27. 19:46
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a megcsalás nem ott kezdődik ,hogy valaki beléd hatol. Ha azt szerelemből, vagy megkívánásból teszed mással, az már megcsalás, akár fiú akár lány az illető.

Ha a barátnőm így megcsalna, én annak venném. De ilyet csak nem csinál.

2010. dec. 27. 19:46
 5/20 anonim ***** válasza:

IGEN

és méghozzá lezbi is

2010. dec. 27. 19:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi beszélgettünk már erről barátommal, és azt mondta, hogy neki az is megcsalásnak számítana. Azt mondta, hogy természetesen izgatja a fantáziáját, hogy milyen lennék én egy másik lánnyal, de ha élesbe menne a dolog, akkor nem valószínű, hogy végig bírná nézni, rosszul esne neki. 21/L
2010. dec. 27. 19:47
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
attól függ mit csinálnak? föznek? mosnak? takarítanak?
2010. dec. 27. 19:48
 8/20 anonim ***** válasza:
Megcsalás az amit annak érzel
2010. dec. 27. 19:49
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem a -20 cm távolságtól lesz megcsalás a megcsalás, gyakran még érintés sem kell hozzá.
2010. dec. 27. 19:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is beszélgettem erről a barátommal ( aki elég féltékeny típus). Ő azt mondta, hogy számára nem minősül megcsalásnak. Ha csak lánnyal..érdekes, én soha nem tenném meg. :)
2010. dec. 27. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!