Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lány más lánnyal csinálja az megcsalásnak minősül?
Figyelt kérdés
Ez egy mély filozófiai kérdés szerintem. Más nem jár a hölgyben végülis.2010. dec. 27. 19:43
11/20 anonim válasza:
De komolyan két nő -20 cm??? behatolás????? nőknek mióta van ízéjük?XD tudom vannak kellékek hozzá, de ez állat^^ behatolás nem megcsalás^^ Ezek hogy pattanak ki az ember fejéből? Egy nő másik nőbe nem tud behatolniXD a mű dolog az csak tárgyXD
14/20 anonim válasza:
de szerencsetlen vagy. a 20 cm.t a 2 lany kozotti tavolsagara utal, nem egy targy, testresz meretere. Ha nem ertesz hozza, jobb, ha nem is irsz.
15/20 anonim válasza:
20.20 a valaszolo, akit megkommentaltal oda is irta a "tavolsag" szot. meg olvasni sem tudsz?
16/20 anonim válasza:
A mínusz 20 centi tényleg a behatolást jelenti:D
17/20 anonim válasza:
Az én párom annak venné. Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy mindenféle szerelmi vagy szexuális jellegű kapcsolat (akár egy csók is) egy másik emberrel, nemtől függetlenül, megcsalásnak minősül. Azon kívül nem mindenki tartja normálisnak a leszbiket... Nekem semmivel sem jobban a homokosoknál, ugyanolyan deviáns viselkedésnek gondolom, ezért talán még rosszabb, mint az ellenkező neműek közötti félrelépés...
22/L
18/20 anonim válasza:
ha nézhetem,vagy esetleg én kértem erre akkor nem.ha nélkülem megy végbe az eset akkorsem,mert én nem tartom annak.
19/20 anonim válasza:
Hát igen, amiben a felek megegyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!