Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de múlt héten elmentem Pozsonyba mert ott még sosem voltam, és a vendéglátóm egy 14 éves lány volt. Én 20 vagyok. Az megcsalásnak számít, ha éjjel simogattam a csaj hüvelyét?
pff na én is 20 éves vagyok(lány), ha a barátom ilyet csinálna eltörném az ujjait:D
egyértelműen megcsalás...hát gondolj már bele..ha a barátnőd egy másik pasi f*aszát kiverné , de nem csókoloznak az talán nem az dehogy nem...
a másik meg..14 évest...egyre jobb....
Igen, megcsalásnak számít. Ráadásul szexuálisan zaklattál egy kiskorút - ez akkor is zaklatás, ha ő is beleegyezett. Tudsz rá magyarázatot adni (nem nekem, magadnak), hogy miért tetted? Mire volt jó? 14 éves! Gyerek!
Csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók: te mit éreznél, ha a barátnőd egy kiruccanáson más srác farkát simogatná?
Képzeld el, hogy hazamegy a barátnőd és tágra nyílt szemekkel elmeséli, hogy a buszon egy ismeretlen srác farkát simogatta, de hát ebben nincs semmi, meg különben is.
Asszem egységnyi idő alatt kivernéd a hisztit.Na szerinted ez megcsalás, vagy sem?
Tudtam, hogy fiúk és lányok között sok különbség van, főleg az ilyen jellegű dolgok terén, de azért mégis...
Szerintem mondd el neki és majd mérlegelni fog, lehet megérti, de ne hivatkozz a hormonokra meg hogy a fiúk ilyenek, mert nem hinném, hogy ez anapság még meghat egy lányt, akinek belegázolak a lelkébe, mert én úgy vagyok vele 18 évesen, hogy legszivesebben kinyirnám magam, ha megtudnám, hogy a barátom egy 14 évest simogatott... önbizalom romboló, de nagyon... csak finoman, és készülj fel a legrosszabbra...
Hat eleg hulye vagy mar bocs. Egyertlemuen azert raktad fel ide a kerdest, h hatha vki megnyugtat azzal h nem megcsalas. Kar volt remenykedned...de mar paran leirtak elottem.
Jah es toom ez mar csak kotekedes, de egy lany huvelyet nem lehet bugyin keresztul simogatni...(max ha a bugyival egyutt felnyultal neki:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!