Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de múlt héten elmentem Pozsonyba mert ott még sosem voltam, és a vendéglátóm egy 14 éves lány volt. Én 20 vagyok. Az megcsalásnak számít, ha éjjel simogattam a csaj hüvelyét?
1. Ha egy lány betöltötte a 14 évet, az itt Magyarországon nem kiskorúnak, hanem fiatalkorúnak számít, és legális vele a szex
2. Azt hiszem, Szlovákiában is ennyi a korhatár
3. Ennek ellenére morálisan kevéssé vállalható a dolog, egyrészt a kislány tényleg nagyon fiatal, másrészt van barátnőd
4. Az meg, hogy kamu sztorikat írsz, az megint csak gáz...
Nem legális, nem kiskorú, hanem fiatalkorú megrontásának számít!
""1. Ha egy lány betöltötte a 14 évet, az itt Magyarországon nem kiskorúnak, hanem fiatalkorúnak számít, és legális vele a szex
2. Azt hiszem, Szlovákiában is ennyi a korhatár
3. Ennek ellenére morálisan kevéssé vállalható a dolog, egyrészt a kislány tényleg nagyon fiatal, másrészt van barátnőd
4. Az meg, hogy kamu sztorikat írsz, az megint csak gáz...""
figyelj, mindenki egyből letámad.... én nemfoglak. vanolyan hogy elkap a hév...és egy sexy 14 éves csaj....tessék megesett... mindenki csinál fura dolgot. csak a másikat sokkal egyszerűbb lehurrogni...
sajna annak számít. lány vagyok.és.. én annak venném. de ha te nemgondoltad komolynak a dolgot. nemondd el annyi.
"egy sexy 14 éves csaj"
??????
Egy 14 éves LÁNY (nem csaj), csak GYEREK. Ennyi erővel egy 5 évesre is mondhatnád, hogy sexy, ami mellesleg szexi.
Lehet, hogy a te szemedben egy gyerek, de
a saját szemében nem az. Ismerek egy csomo 14 éves lányt,némelyiküknek műkörme van, mindenet kiteszi, és úgy viselkedik mint egy 16-18 éves. Es annyinak is nézed.
Es attól még hogy fiatalabb nálad 6 évvel valaki, nem kell taknyosnak hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!