Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem vmi izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.

Figyelt kérdés
Ja és nő vagyok. 23 éves
2011. júl. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
most h mindenki megkapta a képem már nem is írtok?? vagy csak el vagytok foglalva a képem miatt?
2011. júl. 29. 01:28
 52/68 anonim ***** válasza:
Adj nekunk par percet hadd unnepeljunk :)
2011. júl. 29. 01:32
 53/68 A kérdező kommentje:
nos rendben de aztán megint írnotok kell!mert már kezdek belejönni!!
2011. júl. 29. 01:33
 54/68 anonim ***** válasza:
dejó ez a kérdés :)
2011. júl. 29. 01:40
 55/68 A kérdező kommentje:
jaja, most vibrátorozzak is??
2011. júl. 29. 01:46
 56/68 twinky ***** válasza:

Hogy volt, hogy nem volt, csak Erzsi tudja.

Megesett vele, hogy kiment a szantasba, hogy megkapalja a frissen szárba szokkent kukoricat. Meleg volt, Erzsi izzadt, ezert ledobta a kotenyet. A nap azonban egyre csak tuzott es tuzott, igy Erzsi levetette a kardiganjat meg a szoknyajat, oszt ugy kapalgatott.

Egyszer csak arra jott a dinnyecsosz. Erzsi meglatta, s eszebe jutott a pletyka, ami a falu asszonyai kozott jar: a dinnyecsosznek akkora f.sza van, mint a petrences rud.

Erzsi azonnal magahoz szoritotta a kapanyelet, simogatta, dorzsolte, elvezte, ahogy a keze alatt felforrosodik a szikar szerszam.

A dinnyecsosz meglatta Erzsit, ahogy ott fogdossa a nyelet egy szal bugyingoban meg fuzoben, oszt odament. Letolta a gatyat, es Erzsi megtapasztalhatta, hogy valoban egy petrences rud lapult a csosz gatyajaban.

Eloszor fogdosta, meregette, aztan a szajaba vette. Vegul hagyta, hogy a csosz belevagja irdatlan dorongjat. Erzsi akkorakat elvezett, hogy azota is azt a napot emlegeti.

2011. júl. 29. 01:49
 57/68 anonim ***** válasza:
Szetkoptatott billenyuzetekkel, pislakolo monitorenyekkel a hatunk mogott, ideje aludni menni :D
2011. júl. 29. 02:48
 58/68 anonim ***** válasza:

Egy délután egyedül TV -zel otthon mikor egyszercsak megcsörren a telefon, az egyik barátod az. Elkezdtek beszélgetni mire ö megkérdezi, hogy átmehet -e hozzád mert ö is unatkozik, te igent mondasz. 10 perc múlva csenget, kinyitod az ajtót. Egy csokorral hoz a kedvenc virágaidból, odaadja,te beengeded és miközben ö bejön te keresel vázát a virágnak. Leültök egymással szembe a kanapén és beszélgedtek, egy idö után a srác beszélgetés közben elkezdi gyengéden simogatni a kezed és te hagyod, majd simogatni kezdi a kezedés egyre közelebb megy és elkedtek csókolózni. Majd te felálsz és elkezdesz neki sztriotízelni. Mikor csak egy bugyi van rajtad letérdelsz a srác elé. Kigimbolod a nagráját és lehúzod a sliccét, majd lehúzod a nadrágját az alsónadrágját elkezded simogatni majd gyengéden markolászni. Aztán lehúzod az alsónadrágját és elöször csak megfogod a szerszámát majd elkezded kiverni neki de a kezed nem megy fel teljesen a szerszámja végéig csak kb félig mert a végét elkezdedelöször csak nyalogatni majd szopogatni. Látod, hogy már nem bírja ki sokáig majd abbahagyod,felálsz és az ölébe szerszárára ülsz úgy, hogy az tövig megy a seggedbe és elkezd ritmusra b.szni téged és ekkor beleélves a seggedbe, majd mind ketten felálltok te lefekszel a kanapéra rád a srác és elkezd baszni téged, majd amikor kiveszi te még egyszer leszopod gyengéden úgy ahogy az elöbb majd csókolóztok még egyszer majd a srác felöltözik és elmegy. Te isfelöltözöl, bekapcsolod a laptopod megnyitod az Opera -t és beírod: http://www.gyakorikerdesek.hu majd legyomsz egy entert, bejelentkezel, elkezdesz egy új kérdét írni. Kérdés: Írnátok vmi izgató dolgot, szexiálisan? Lehet eröszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató. Alcím: Ja és nö vagyok. 23 éves. Kész a kérdés majd szépen lassan jönnek a sztory -k és egy nagyszerü szex után elkezdesz virtuális sztorikra is beindulni majd ezt elolvasod és küldesz nekem egy képet magadról.

Akkor ha elolvastad küldheted a képet, és nem muszáj csak 1 -et lehet több is én várom a link(ek)et. :D

2011. júl. 29. 03:04
 59/68 anonim ***** válasza:
én irtam az elözö sztorit: Boccs a pár helyesírási hibáért.
2011. júl. 29. 03:10
 60/68 Avenged ***** válasza:
Én is kaphatok egy képet rólad ?:P
2011. júl. 29. 09:31
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!