Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem vmi izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.

Figyelt kérdés
Ja és nő vagyok. 23 éves
2011. júl. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
En is kerek kepet ha nem gond :)
2011. júl. 29. 00:25
 32/68 anonim ***** válasza:
50%

Kaptam öteleteket....

Miután befejezted a hajlkétalannak és a kutyával, utána egy oszló hullával is csinálhatnád. Pl a csövest elkezded széttépni, a beleid körbe tekered a melleiden, a szíved finoman elkezded nyalogatni, miközben ő egy utolsó lélegzetét véve beléd vág egy k.. nagy kést a hasadba.

2011. júl. 29. 00:27
 33/68 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet.
2011. júl. 29. 00:28
 34/68 A kérdező kommentje:
basszus akk nem gondoljátok h már publikussá is tehetném?? nem először legalább írjatok vmit!!
2011. júl. 29. 00:29
 35/68 twinky ***** válasza:

...A furdoszobaban ruhastol allitom a zuhany ala. Langyos vizfuggony aradata mossa le testerol az alvado ver bibor terhet, s vele egyutt omlik le rola a ruhaja.

Megpillantom formas melleit, derekanak lagy ivet, csokkal arasztom el torekeny nyakanak vonalat.

Nem tudok ellenallni neki, ahogyan o sem kepes ellenkezni. Teljesen kiszolgaltatott a jelen tovatuno pillanatanak. Smaragdzold szemparja tetovan a semmibe reved, langolo ajka csak arra var, hogy finoman megharapjam.

Lagyan felsohajt, melyrol, olyan melysegekrol szakad fel ez a sohaj, akar egy vad, allati oszton.

Megmarkolja meredezo ferfiassagomat...

2011. júl. 29. 00:31
 36/68 ĦĨþñߎ ***** válasza:

úúúúúúúúú b@zdmeg

ez te vagy???

kiverem

2011. júl. 29. 00:31
 37/68 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha kozvetlenul azokra a valaszokra kuldenel privit akik mar irtak neked?
2011. júl. 29. 00:32
 38/68 twinky ***** válasza:
Ja, mondjuk azt lajkolnam, marmint a kepkuldest, ha mar itt tartunk, es esetleg befejezem a sztorit :p
2011. júl. 29. 00:35
 39/68 ĦĨþñߎ ***** válasza:
ha sok pénzt nyűtök össze hozzám jössz feleségül?
2011. júl. 29. 00:38
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyiknap váratlanul megszólal a csengő a lakásodban. Te éppen egyedül üldögétél szomorúan és nem vártál senkire. Az ajtót tudatlanul kinyitod és megáll előtted egy nagyon helyes férfi, aki vízvezetékszerelőnek adja ki magát. Amint megfordulsz, hogy beengedd, előkapok egy drótot körbe tekerem a nyakadon és elkezdelek folytogatni, majd egy hatlmas ütéssel ekábítalak. Éjszaka lassan magadhoz tűnsz egy sötét, nyirkos helyen egyszál bugyiban, csak egy gyenge fényű izzzó pislákol. A por szagától köhögnöd kell és vacoksz a hidegben. Néhány perc után újra megjelenik az a férfi, vagyis én. Te teljesen sokkos álapotban vagy, haza akarsz menni és az életedért könyörgöl. Ekkor én leteperlek a földre, összeszorítom a kezid, az ajkam az ajkadhoz és és szenvedélyesen, vadul csókolni kezdelek. Érezd a nyálam ízét, a nyelvem. A testünk teljesen összesimul, megszabdítom magam a ruháktól, majd az ölembe veszlek, hozzá váglak egy falhoz, hogy összeess. Gyorsan behozok egy ágyat, hozzá kötözöm a lábaid, elő veszem a farkam és leszopatom magam. Belélvezek a szádba, a melleidre, majd mögét állok és a farkam tövig tolom a fenekdbe. Közben a kezemmel a puncid simogatom és a testem nyalgoatom. hosszú, va sexelés után egy kést simítok végig a hátadon és lekeverek két pfogon, majd elvágom a köteleket és hagyom,hogy rohanj, de nincs hová, mert egy sötét erdő van körülöttünk és zuhog az eső...Te szalad és beesel egy árokba, ahol eltöröd a lábad. Én utol érlek, rádülök, kinyallak vadul, majd a makkom bele nyomom a punicdba és 5 perc után teli évlezem. Annyira isteni, szorongatom a nyakad, élvezem, ahogy fuldoklol az ölembe.
2011. júl. 29. 00:40
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!