Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem vmi izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.

Figyelt kérdés
Ja és nő vagyok. 23 éves
2011. júl. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
Kérek képet:)
2011. júl. 29. 00:41
 42/68 ĦĨþñߎ ***** válasza:
100%
pár férfi mit ki nem tud hozni pár perc alatt :D:D:D
2011. júl. 29. 00:47
 43/68 anonim ***** válasza:
26%
A forró testünk összeolvad, a farkam benned van tövig, és a fejed pedig az árokban lévő vízbe nyomom, hogy fuldokolj. Vadul szorítalak, csókollak, nyalogatlak, élvezem a kerek melleid tapintását. Nagyon isten veled...Mikor újból úgy érzem, hogy élvezni fogok, kiveszem belőled a farkam, tövig lenyomom a torkodon, hogy majdnem hánysz, a fejed a vízbe nyomom és többé már nem veszem ki. Te nem kapsz levegőd, már szörnyen érzed magad és hatlamas levegőd veszel, de az oxigén helyett a spermám tölti meg a tüdőd és beáll a halál:D
2011. júl. 29. 00:48
 44/68 anonim ***** válasza:
Igen, a motivcio csodakra kepes ;) Es megis, milyen lassan jon az a kep... :D
2011. júl. 29. 00:49
 45/68 anonim ***** válasza:
Gondolom nem ilyen betegest akartál.:DD
2011. júl. 29. 01:01
 46/68 A kérdező kommentje:

nos azért nem akarok ilyen nagyon beteges dolgokat és véreset végképp nem!!

és attól h írtok majd mégegyszer írtok és azt mondjátok h kértek képet attól még nem fogom tudni h ki írt és ki nem szal aki írt az rögtön írja h mi kell neki!!

2011. júl. 29. 01:11
 47/68 twinky ***** válasza:
100%

...Keze finoman dolgozik kokemeny farkamon, s lassan terdre ereszkedik, kozben egesz testet hozzam dorzsoli.

Felhevult boromon a vizcseppek apro gyemantokkent gordulnek vegig. A felszallo para jotekony lepelkent olel kettonket. Szajaba veszi a szerszamom, eloszor lagyan, majd egyre intenzivebben dolgozni kezd rajta. Maganyos ejszakaim soran soha nem tudtam elkepzelni ehhez hasonlot sem.

Felsegitem, megcsokolom, egyik kezem a mellet simogatja, a masik lassan halad egyre lejjebb, felfedezve minden domborulatot, testenek lagy iveit.

Halk nyogese egyre jobban kiszoritja a fulemben tombolo vizzuhatag morajat.

Erzem, ahogy kivan, azt, hogy bele hatoljak, eggye valjunk. Magaba fogad, melyen, itt most nincs helye gyengedsegnek. Rogton megtalaljuk a ritmust, amely egyre fokozodik. Testunk a masikra hangolodik, s a tempo csak akkor csillapodik, amikor ugy erezzuk, nem birjuk tovabb.

Ez igy azonban tul tiszta, tul gyenged szex. A bunosnek lakolnia kell. Bakancsom fuzojevel kikotozom a csaptelephez mimdket kezet, hogy kiszolgaltatotta valjon, vagyaim kutjava, amiben szomjam olthatom.

Szajaba helyezem a himvesszom, s addig preselem le a torkan, amig el nem kezd vorosodni a halovany pir hofeher arcan.

Amikor kiveszem, hogy levegot kapjon, latom, elvezi. Oromet szerezhet nekem, s ez altal maganak. Ezt meg jo nehanyszor megismeteljuk, majd vagyainak forro katlanjaba behatolok. A tuzet csak tuzzel lehet eloltani.

Mindketten nyogunk, szinte egyszerre. Erzem, ahogy testenek minden izma egyetlen csodalatos gorcsben megrandul, hata megfeszul, majd lassan elernyed.

En sem birom tovabb, s elelvezek.

A gyonyor mulando. Gyorsabban rebben szet, mint a szines pillangosereg, amikor meghallom a szirenak hangjat.

2011. júl. 29. 01:11
 48/68 A kérdező kommentje:
ez a hosszú igazán felizgatott!!
2011. júl. 29. 01:17
 49/68 anonim ***** válasza:
Hat, a szervezes latom nem eros oldalad. :) Ha ennyire nem megy akkor kuldj linket priviben minden valaszolonak, igy biztosan nem marad ki senki. :D
2011. júl. 29. 01:19
 50/68 twinky ***** válasza:

Ocsem, micsoda barter!

Olyan lesz ez az egesz, mint egy elb.szott szexchat. Csak mig regen a taknyos tinilanyok vetkoztek feltoltokartyaert, most suhancok probaljak felizgatni egy no fantaziajat elcs.szett tortenetekkel. Cserebe kepekert, amire kiverhetik.

Ott a nickem, irtam (szepet is, morbidot is), kerem a kepet, hogy rejszolhassak ra egyet!

2011. júl. 29. 01:21
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!