Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.
Éjjel 23:00-ra van és fuvart szeretnél mert ott hagytad a pasidat mivel már az első randin le akart fektetni. Hívsz egy taxit. De eszedben sem volt hogy nincs nálad a tárcád mert ott hagytad a pasinál. Amikor haza érsz a taxis be mondja az összeget és te kínosan érzed magad mert nem tudsz fizetni. Azt mondod neki hogy majd felmész és lehozod a pénzt ( amit otthon hagytál) . A taxisnak nem felel meg ezért lezárja az ajtókat és nem enged ki. Elővesz a tartóból egy madzagot és lekötözi a kezedet, majd elkezd szopatni . Utána le veszi a ruhádat és jól meg d*g . A végén még egy kis szopás . És utána azt mondja hogy köszönöm hogy engem választott .
TE kérted xD
rendben van...:)
elvinnélek 1moziba megnéznénk a Gyűrűk Ura 4. részét(spoiler karácsonyra jön)
miután kijöttünk a moziból vennék neked milka csokit,és hazakísérnélek.Miközben mennénk mendegélnénk elcsalnálak azzal az indokkal hogy erre rövidebb az út.Becsalnálak 1erdőbe és ha visszakoznál kloroformal elkábítanálak és bevonszolnálak egy tisztásra,megkötöznélek,levetkőztetnélek meztelenre és a bugyidat elkezdeném szagolgatni nyalogatni,ezután kinyalnálak mint 1 őrült és megerőszakolnálak.Ha ezekkel végeztem análisan is közösülnék veled és az egész anyagot az arcodba lőném.Brutálisan megujjaználak és mindenféle testnedvedet meginnám:D:D
Ha ezek is túl lennénk minden bizonnyal megbánnám és bocsánatot kérnék...kb ennyi lenne
Ejjel, miutan lefekudtem aludni a melo utan, arra ebredek, hogy valaki felsikit a szomszedban. Aztan orditozas, kiabalas, furcsa zajok. Reccsen valami fa, tornek a porcelanok. Fasza - gomdolom - mar megint a szokasos hajciho: reszeg ferj, kielegitetlen feleseg. Csak akkor jut eszembe, hogy a masik szomszedbol jon a zaj, ahol egy fiatal, csinos no lakik, akire ejjelente ki szoktam verni.
A zajok hirtelen megszunnek, mintha ollovl vagtak volna el...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!