Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem vmi izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.

Figyelt kérdés
Ja és nő vagyok. 23 éves
2011. júl. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
mondom h nekem ezek az oldalak nem segítenek csakis az ha ti most ide írtok nekem olyanokat amit kértem légyszíves elvégre ugyse tudom h kik vagytok!!
2011. júl. 28. 23:58
 12/68 anonim ***** válasza:
100%

Éjjel 23:00-ra van és fuvart szeretnél mert ott hagytad a pasidat mivel már az első randin le akart fektetni. Hívsz egy taxit. De eszedben sem volt hogy nincs nálad a tárcád mert ott hagytad a pasinál. Amikor haza érsz a taxis be mondja az összeget és te kínosan érzed magad mert nem tudsz fizetni. Azt mondod neki hogy majd felmész és lehozod a pénzt ( amit otthon hagytál) . A taxisnak nem felel meg ezért lezárja az ajtókat és nem enged ki. Elővesz a tartóból egy madzagot és lekötözi a kezedet, majd elkezd szopatni . Utána le veszi a ruhádat és jól meg d*g . A végén még egy kis szopás . És utána azt mondja hogy köszönöm hogy engem választott .

TE kérted xD

2011. júl. 28. 23:58
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy nem viszünk szenvedélyt, meg romantikát egy virtuális látatlan nő megd..ba:D
2011. júl. 29. 00:00
 14/68 anonim ***** válasza:
Gondolkodtál már azon, hogy milyen lehet bebújni, egy alkohol, hányás, izattság szagú csöveshez, hozzá simulni és szeretkezni vele őrülten?
2011. júl. 29. 00:02
 15/68 anonim ***** válasza:
100%

rendben van...:)

elvinnélek 1moziba megnéznénk a Gyűrűk Ura 4. részét(spoiler karácsonyra jön)

miután kijöttünk a moziból vennék neked milka csokit,és hazakísérnélek.Miközben mennénk mendegélnénk elcsalnálak azzal az indokkal hogy erre rövidebb az út.Becsalnálak 1erdőbe és ha visszakoznál kloroformal elkábítanálak és bevonszolnálak egy tisztásra,megkötöznélek,levetkőztetnélek meztelenre és a bugyidat elkezdeném szagolgatni nyalogatni,ezután kinyalnálak mint 1 őrült és megerőszakolnálak.Ha ezekkel végeztem análisan is közösülnék veled és az egész anyagot az arcodba lőném.Brutálisan megujjaználak és mindenféle testnedvedet meginnám:D:D

Ha ezek is túl lennénk minden bizonnyal megbánnám és bocsánatot kérnék...kb ennyi lenne

2011. júl. 29. 00:04
 16/68 A kérdező kommentje:
23:58 és a 00:04 nagyon-nagyon tetszett!!
2011. júl. 29. 00:07
 17/68 anonim ***** válasza:
Én írtam a 23:58-ast . Azért most jár nekem rólad 1 kép :D
2011. júl. 29. 00:09
 18/68 anonim ***** válasza:
A hajléktalan mellé a kutyát is bevehetnétek, ő tolna análból.
2011. júl. 29. 00:10
 19/68 twinky ***** válasza:

Ejjel, miutan lefekudtem aludni a melo utan, arra ebredek, hogy valaki felsikit a szomszedban. Aztan orditozas, kiabalas, furcsa zajok. Reccsen valami fa, tornek a porcelanok. Fasza - gomdolom - mar megint a szokasos hajciho: reszeg ferj, kielegitetlen feleseg. Csak akkor jut eszembe, hogy a masik szomszedbol jon a zaj, ahol egy fiatal, csinos no lakik, akire ejjelente ki szoktam verni.

A zajok hirtelen megszunnek, mintha ollovl vagtak volna el...

2011. júl. 29. 00:11
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
én meg a 00:04-est én zöld kezet kérek:)
2011. júl. 29. 00:11
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!