Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem vmi izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok nekem vmi izgató dolgot, szexuálisan? Lehet erőszakos vmi extrém hely vagy akármi csak izgató.

Figyelt kérdés
Ja és nő vagyok. 23 éves
2011. júl. 28. 23:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
jójó, dehogy kell felrakni a képeket?
2011. júl. 29. 00:12
 22/68 anonim ***** válasza:
A kutya spermáját meg kinyalahtnád a csöves fenekéből...
2011. júl. 29. 00:14
 23/68 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes.hu csak jelöld ki hogy ne legyen publikus egyből mellette lehet ki pipálni és elküldöd a linket priviben :D
2011. júl. 29. 00:15
 24/68 twinky ***** válasza:

...Ez mar gyanus. Felkelek az agybol, rajtam a boxerem. Nem tudom, hogy az erotikus alomtol vagy az izgalomtol kemeny a farkam. Felkapom az eloszobabol a legkozelebbi fegyvernek latszo eszkozt, egy bakancsot. Kimegyek a folyosora, bekopogok a fiatal no ajtajan.

Semmi valasz, csak halk zajok szurodnek ki: valaki sir. Egy no sir.

Berugom az ajtot, latom, az egesz lakas feldulva, ruhadarabok, magazinok mindenutt, szekek a fejukre allitva...

2011. júl. 29. 00:16
 25/68 twinky ***** válasza:

Aztan ott talalom a not a konyhaban, a keze es hofeher ruhaja csupa ver. A padlon, az asztal mellett egy harmincas pasas fekszik - halott. Egy konyhakes all ki a mellkasabol.

- Kerem, ne... - mondja a no reszketo hangon.

En csak ott allok, kezemben a bakanccsal, a farkam valamikor ut kozben lelankadt.

Kiderul, ahogy a no lassan megnyilik elottem, hogy a pasas megcsalta, s most, mivel ezek utan nem volt hajlando szeretkezni vele, meg akarta eroszakolni. A tusa soran a kes eppen a megfelelo helyet talalta meg vegso nyughelyenek...

2011. júl. 29. 00:20
 26/68 A kérdező kommentje:
elvileg elment a kép
2011. júl. 29. 00:21
 27/68 ĦĨþñߎ ***** válasza:
90%

én egyszerűen csak szenvedélyesen szeretkeznék veled.

csókolgatnálak,nyalogatnám a nyakadat,és gyengéden szeretkeznénk.az ujjainkat összefűznénk,hogy érezzük egymás kéjelgésének a fizikai hatását mindeközben eszméletlenül smárolnánk és egyre gyorsabban húznám ki-be a facomat a vaginádból...a mellbimbódat nyalogatnám és miután beléd élveztem ki is nyalnálak és az anyaggal tovább nyelveznénk.Miután elélveztünk egyszerűen csak átölelnélek és aludnánk.

én is kérek képet ha nem gond:)

2011. júl. 29. 00:22
 28/68 anonim ***** válasza:
Húúú nagyon dögös. De lennék most ott veled :D
2011. júl. 29. 00:23
 29/68 anonim ***** válasza:
100%

Ha most itt lennek veled rogton az olembe ultetnelek hogy erezd a kemeny szerszamom odalent. simogatnalak a ruhan keresztul, eloszor a melleidet majd oldalent a ruha alatt. ezutan levetkoztetnelek, leterdelnek eled es alulrol csokolnak es az ujjaimal kenyeztetnelek. aztan irany az agyam, en lefekszek, Te az arcomba ulsz es alulrol csokollak. kozben Te is kenyeztetsz odalent amitol csak meg kemenyebb leszek es alig birok magammal. vegul nem birjuk tovabb, atnedvesedsz, megfordulsz es beleulsz a kemeny szerszamomba. dongetunk kemenyen, ugy mozog benned a szerszamom mint a dugattyu a hengerfejben. Erzem a finom rezgeseked benned es nyogesed egyre hangosabb lesz. Vegul en sem birom tovabb es nagy robajjal beled elvezek, kozben elsotetul minden. aztan magunkhoz terunk, Te a mellkasomra hajtod a fejed es ugy fekszunk mozdulatlanul, kozben simogatom a hajad. igy alszunk el.

most kb ez jott ki belolem, remelem segit Neked:)

2011. júl. 29. 00:23
 30/68 twinky ***** válasza:

Felsegitem a lanyt, kozben vegigmerem a tekintetemmel. Gyonyoru alakja van, szeme jadezold, haja voros selyemkent omlik a vallara. Hany csodalatos almodozassal teli estet okozott mar nekem.

Ereztem, ahogy a szive zakatol, majd kitor a mellkasabol, zihalo lelegzete beparasitja a ver szagatol elnehezult konyha levegojet.

Megragadom a derekat, nem ellenkezik, belecsokolok a nyakaba, a fule tovebe, erzem a borere szaradt idegen ferfi verenek vas szagat...

2011. júl. 29. 00:25
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!