Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A huszonéves fiúk kb. hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! Köszi a válaszokat!
2011. júl. 25. 16:43
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

ma 02:21

Mért pont erre költesz?

2011. aug. 25. 16:14
 42/49 anonim ***** válasza:
02:15 a közgázos lányok mért? és főleg a Corvinusosokra gondolsz? vagy általában az ilyen szakosokra? De mért pont ők lehetnek ilyenek? :O
2011. aug. 25. 16:17
 43/49 anonim ***** válasza:
16:14 - Miért ne erre költenék? Csajokra így is úgyis költeni kell, mindenki maga dönti el, melyik típust választja. Gondolok itt arra, hogy van aki ékszerekre, vacsorákra, mozikra költi a pénzt (például egy randi keretében), és van aki a biztosra megy és prostikra. Ja igen, és például nekem nagyon fontos, hogy bombanő legyen akivel szexelek, szóval ez miatt is ;)
2011. aug. 25. 16:51
 44/49 anonim ***** válasza:
16:51 ezt így értem is, de nem akarsz olyan kapcsoltatot, ami több mint egy dugás? Egy komoly(abb) kapcsoltatot...vagy majd 1szer? :D
2011. aug. 25. 18:08
 45/49 anonim ***** válasza:
18:08 - Nem, nem igazán. Legalábbis a közeljövőben nem. ;)
2011. aug. 25. 18:12
 46/49 A kérdező kommentje:

Ezaz fiúk ez a helyes felfogás. Éljenek a prostik, mert ők a legtiszteségesebbek és legkedvesebbek az összes nő közül...

Amúgy valaki tudna nekem ajánlani olyan Elté-s lányt, aki hajlandó pénzért művelni a dolgot ? Nagyon érdekelne, és nem is lennék szűkmarkú ebben az esetben . Köszi!

2011. aug. 26. 00:58
 47/49 anonim ***** válasza:

A Közgázos csajok, nem csak a világ éhezést tekintik pusztán anyagi problémakén, már mint hogy nem fogyasztanak. :S

Én ELTE-s lányból csakis kitartottat ismertem. Az persze van. Sok vidéki lány nulla családi anyagi támogatással és meglepő módon (ez már Pesten UFO) tanulmányi szorgalommal valahogy egy ilyen pénz orientál kapcsolatba kerül. Az is igaz a Pesti lány meg észre sem veszi (azonos felállásnál) hogy csak a pénze miatt van a pasival, csak akkor ha félre kefél.

2011. aug. 26. 06:46
 48/49 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg a közgázos lány látja hogy egy csaj egy óra alatt 80-90%-kát kapja meg pénzben örömlányként, mint egy nem prosti egy nap alatt a pasijától.

Sok pasi praktikus (bár ez nőies tulajdonság (tudjátok ilyen 80%/20%)), de még több tudja, hogy neki egy ilyen szint nőre nem telne egy kapcsolatban. (óradíj*1,25*30)

2011. aug. 26. 06:56
 49/49 anonim ***** válasza:
szerintem 40 százalékuk
2014. márc. 23. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!