Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A huszonéves fiúk kb. hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves fiúk kb. hány százaléka jár prostihoz?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! Köszi a válaszokat!
2011. júl. 25. 16:43
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
nekem nincs pénzem prostikra valszeg ezért még meg sem fordult a fejemben ...25 F
2011. júl. 25. 17:23
 12/49 anonim ***** válasza:
75%
Na vajon miért járnak prostihoz? Mert nem érik be átlag csajokkal. Kiválasztják a legszebbeket és velük kufircolnak, akik ráadásul nem is nyafognak.
2011. júl. 25. 18:00
 13/49 anonim ***** válasza:
63%

Most szerinted erre kapni fogsz egy pontos számot, hogy 34,4356%?

Ha 10 válaszolóból 8 az fogja írni, hogy igen én már jártam, akkor azt fogod gondolni, hogy 80% már járt?

2011. júl. 25. 21:08
 14/49 anonim ***** válasza:
75%

Sok a ribanc pasi, legalább 5% biztosan prostizik.

Én fiúiskolába jártam és ott a 35 fiúból 5 tuti volt prostival (mondták)és egy rendszeresen, pedig volt barátnője!!

Azért sajnálom szegény lányokat, hogy ilyen mocskos ringyó pasikkal kerülnek össze.

Nem a prosti a qrva, hanem az, aki ezt igénybe veszi.

Amúgy jobb egyetemeken rengeteg a prosti lány. Ezért nem értem, hogy a nőknek nincs pénzük h prostikká válnak a pasiknak meg túl sok is van, h ilyesmire eltudják költeni???

ez h lehet?

27L

2011. júl. 25. 21:36
 15/49 anonim válasza:
41%

Szerintem 40-50% tuti volt már prostival, de nem hinném hogy folyamatosan járna. Én szakítás után voltam, vagy amikor nem jött össze hosszabb ideig semmi...

27/F

2011. júl. 25. 22:01
 16/49 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem, meg azt sem, h. egy egyetemista miből költ több 10ezret porstikra ? Anyuci meg apuci pénzéből ? de hisz a szüleik sem annyira pénzesek... Azt meg nem hiszem, h. a napi betevő falat róvására qrváznának. Na ez itt a rejtály :)
2011. júl. 25. 22:01
 17/49 anonim ***** válasza:
47%
22/f 2x voltam hivatásosnál (nem utcai harcos), a szüzességem is így ment el. nem bántam meg persze máshogy jobb lett volna. A nemibetegségről meg anyit, előbb kapsz el nemi bajt akármien normális csajtól mint egy bérnőtől akivel csak gumiban nyomod és rendszeresen járnak orvoshoz.
2011. júl. 25. 22:28
 18/49 anonim ***** válasza:
51%

22:01

Általában aki prostihoz jár nem diszkózik meg nem mozdul ki nagyon otthonról. magamból kiindulva én nem is iszom nem járok balcsira meg szigetre stb. így a della nem is gond és nem is több 10 ezer, 1 normális csaj fél óra 5-8 ezer. 2 3 havonta simán belefér

2011. júl. 25. 22:32
 19/49 anonim ***** válasza:
51%

Nekem 2 ismerősöm volt már prostinál, abból egyik folyamatosan jár.

Ez nem igaz, hogy azok járnak k*rvához, akik nem mozdulnak ki otthonról. Én járok discoba, bulikba majdnem minden héten és randizgattam is netről, még se jött össze egy szex sem, több mint fél éve. Ezért lehet én is el fogok menni k-hoz.

De amúgy én is kíváncsi lennék rá, a diákoknak miből van pénzük ilyenre, de szerintem a szüleik pénzéből. Vagy nagypapa, nagymama segíti őket. Esetleg örököltek egy kis pénzt.

29 F

2011. júl. 26. 16:12
 20/49 anonim ***** válasza:
86%
azért ne túlozzunk már h előbb kap vki nemi betegséget 1 normalis lanytol mint 1 k.rvától.....
2011. júl. 26. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!